Tiksav Lee
★★★
Bak bak Arda beğenmiyor yarım milyarlık takımla Young Boysa elense bağrına basardın, @Glorfindel haklıymış.Şuna da teklif yapıp, camiasız bıraksanıza be, ileride GS yolu da kapanmış olur, yapar mı büyük başgan bunu da, rica ediyorum..
Tamamdır hafta sonu bir bakayım ben. Konuyu düzenleyip açarım.Usta @artyomdh uefa fantasy liginin uygulamasına göz atayım dedim şimdiden kadro kurulabiliyor, ve başlamasına 1 ay kalmış. Bence yavaştan sen ligi oluştur insanlar anca toplanır kadro kurar.
Ne yapacan Beyaz Ayı, varoş hocanla beraber silah mı çekecenBak bak Arda beğenmiyor yarım milyarlık takımla Young Boysa elense bağrına basardın, @Glorfindel haklıymış.
Kötü bir niyeti yoktu.Ne yapacan Beyaz Ayı, varoş hocanla beraber silah mı çekecen![]()
Tabi ki haklıyım la kale aldığın adama bak cahilliği ile nam salmış birisiBak bak Arda beğenmiyor yarım milyarlık takımla Young Boysa elense bağrına basardın, @Glorfindel haklıymış.
Sırf şu adam ile aynı yerde durduğun için bile kendini sorgulaman lazım @Whitebear D ..Tabi ki haklıyım la kale aldığın adama bak cahilliği ile nam salmış birisi![]()