Futbol Sohbet

Var olsa elemeye yakındık acımadılar o maçta hakemler doğradı biraz bizi. Bir Barca ile eşleşip şu Messiyi getiremedik ona yanıyorum.
var olsaydı da eleyemezdiniz madrid'i çünkü yedirmezlerdi size şl yarı finalini. yanlış hatırlamıyorsam eğer ilk maçta penaltınızı vermediler ve 2. maçta da golünüzü iptal ettiler. komplo teorisi tabii bu ama var olsaydı bile allem edip kallem edip real'e verirdi hakem turu.

var olsaydı da eleyemezdiniz madrid'i çünkü yedirmezlerdi size şl yarı finalini. yanlış hatırlamıyorsam eğer ilk maçta penaltınızı vermediler ve 2. maçta da golünüzü iptal ettiler. komplo teorisi tabii bu ama var olsaydı bile allem edip kallem edip real'e verirdi hakem turu.
1 golü bize ve Burak haksız yere atılmasın 2. maçta olsun ve üzerine 1 penaltı yaz. Bu kadar şey varken işler farklı olurdu ama hakem bir şekilde realden yana olurdu yine onda sıkıntı yok. SAÇ'ın dediği gibi oralara sürekli gidip çeyreklere çıkacaksın ki sana haksızlık yapılmasın. :d

• Like
Tepkiler: akira
Akşam zor maç bizi bekliyor, hakemler bizi doğramaya hazır. Bakalım neler olacak. Geçmiş maçlara baktım Mondragon vb ne haksızlıklar yapılmış. Gs bu günlere iyi gelmiş
Fahri Ali Spor ile oynayacağız. Oyuncuların ciddiye alıp tokat manyağı yapması lazım. Ama sanmıyorum.

Son düzenleme:
1 golü bize ve Burak haksız yere atılmasın 2. maçta olsun ve üzerine 1 penaltı yaz. Bu kadar şey varken işler farklı olurdu ama hakem bir şekilde realden yana olurdu yine onda sıkıntı yok. SAÇ'ın dediği gibi oralara sürekli gidip çeyreklere çıkacaksın ki sana haksızlık yapılmasın. :d
Arsenal, Barcelona ile oynarken yada Chelsea Barcelona ile oynarken çok daha ağır doğranmıştı idare etceniz artık xD

Oh be aylardır ne o öyle futbolsuz… bugün epl açılıyor. He liverpooldan beklentim az ama olsun bişidir gene

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü