Futbol Sohbet

Barış Alper'in elle bile olsa topu önüne alması büyük artı yazar oyuncuya xD

Edit: Şimdi baktım pozisyona adamın ağzını avuçlamış hahahahahaha
Futbolda yasak her hareketin serbest olduğu bir takıma karşı nasıl başedilir diğer takımlar için çok zor Red. Allahtan Avrupa varda gs orada kırmızı kart falan görüyorlar yoksa tırt liginde göstermezler...

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: Whitebear D
Futbolda yasak her hareketin serbest olduğu bir takıma karşı nasıl başedilir diğer takımlar çok zor Red. Allahtan Avrupa varda gs orada kırmızı kart falan görüyorlar yoksa tırt liginde göstermezler...
akp türkiyesi ya ne olacaktı xD

Son düzenleme:
  • İmza
Tepkiler: Zoro
Gezegenin 1 numaralı Gabriel Sara düşmanı (@Bavs 'tan sonra) Serdar kelleci abim ne anlatmış diye dinledim ve büyük ihtimalle bu onu artık son dinleyişim oldu. : ) Sane ve Yunus'a eyvallah etkisizler diyor, Sara'nın yaptığı topsuz koşuları, alamadığı pasları konuşmuyor yapamadığı bir iki şey üzerinden yerin dibine gömüyor falan.. : ) Ya abicim bir oyuncunun çok iyi katkı vermesi için illa sizin sevdiğiniz tarz, uçan-kaçan, şekilli-şüküllü bi oyuncu olması gerekmiyor, illa sizin kafanızda ki sisteme hizmet etmesi gerekmiyor.. Bunu ne zaman farkedeceksiniz ? Ego savaşına döndürüler işi sırf ben demiştim demek için yorum yapıyorlar artık.. KK gibi 10 tane şey söylüyor 1'i tutunca bakın nasıl biliyorum ben bu işi diyor.

Zaten tahtaya yazıp silmekten taş çatlasa 20 dakika olacak programı 1 buçuk saat yapıyor. Diğer yorumcularda farklı değil türk liginde topun oyunda kalma süresi gibi birşey ya da türk dizileri gibi aynı cümleyi evirip çevirrip, uzattıkca uzatıyorlar programları. Yorucu bunları dinlemek.

Yorucu yorumcular.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü