Crocus
★★★
Alışkanlık usta bu sene Beşiktaşlıyız ama yine izliyoruz..Şu maçı niye izliyorsunuz reis kazansa bile diğer turda benfica var, tamamen zaman kaybı.
Alışkanlık usta bu sene Beşiktaşlıyız ama yine izliyoruz..Şu maçı niye izliyorsunuz reis kazansa bile diğer turda benfica var, tamamen zaman kaybı.
Şu maçı niye izliyorsunuz reis kazansa bile diğer turda benfica var, tamamen zaman kaybı.
Rakibimiz nice olacak rahat olunValla usta Feyenord’u bilmem ama Benfica’yı geçeceğinizi sanmıyorum.
Trde takım tutmuyorum usta ben geyik yapıyorum sadeceValla usta Feyenord’u bilmem ama Benfica’yı geçeceğinizi sanmıyorum.
Yalan söyleme kripto ĞasaraylıTrde takım tutmuyorum usta ben geyik yapıyorum sadece
Ujfalusi ne alaka niye kıyasa girdin ki şimdi? O da ideal olan değil bu da ideal olan değil o zaman . Kaptanlarının yedek olması da istikrarsızlıktır. Sonuçta sakat vs. Değiller.Ujfalusi geldiği gibi kaptan oldu Galatasaray'da. 0 maçla. Fenerbahçe'de uzun süre oynamış kaptan olacak oyuncular yedek. Olur öyle
13. bitirip yeni sistem kurup, 4 senede 3 şampiyonluk, 1 CL çeyrek finali, 1 son 16 yaptığı sezonun başı ise istikrarsızlık değil iş bilme oluyor çünkü. Sabri gibi birini senin mantığında biri gibiler yapamadılar, biz de İrfan gibiler yapılmadıUjfalusi ne alaka niye kıyasa girdin ki şimdi? O da ideal olan değil bu da ideal olan değil o zaman . Kaptanlarının yedek olması da istikrarsızlıktır. Sonuçta sakat vs. Değiller.
Olamaz demedim zaten olmuş yani bana göre ideal olan bu değil kendi takımım diye fikrimi değiştirecek de değilim. Ayrıca bu “istikrarsızlık” yorumu diğer bileşenlerle yapılmış bir yorumdu. Geçen sezon sonu bile fb li biri ilk 11 ini sayamıuordu. Bununla birleştiği için öyle bi yorum yaptım.13. bitirip yeni sistem kurup, 4 senede 3 şampiyonluk, 1 CL çeyrek finali, 1 son 16 yaptığı sezonun başı ise istikrarsızlık değil iş bilme oluyor çünkü. Sabri gibi birini senin mantığında biri gibiler yapamadılar, biz de İrfan gibiler yapılmadıKaptan sonradan gelen olabilir yani