Futbol Sohbet

Mevzunun bu olduğunu sanmıyorum. Bahane bu olabilir tabii ama daha ilk teklifte bile Kerem Nice maçın çıkarsa play-off'ta oynamaycağı belliydi. Fener bunu bahane edip fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor sadece. Tek sorun Benfica madem fiyatı indirmek zorunda kaldım. Ben de size değil, BJK'ye veriyorum demesi olur. Fener bu durumda da karlı çıkmış olur. Kerem'e zengin olma umudu verip, GS ile iyice arasını bozup ortada bırakmış olur. Benfica ikn olursa da ihtiyacı olan iyi bir oyuncu almış olacak.

Ali Koç gerçekten bu beyinsizlikle nasıl yaşamış anlamadım gerçi aileden kurtarıyor. Ali'ye IQ testi yapılsa makina bozulur embesilin de aşağısında diye. Eylül ayında bu zındık aliden kurtulacaz...

Tırt ligi takımlarından Beşiktaş, yüzümüzü kara çıkartmayacak bir seviyede futbol oynuyor.

Kaç boyutlu satranç.
Ali

images

• Haha
Tepkiler: redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü