Glorfindel
★★★★
Fener bu konuda haklı ama normalde teklif düşürmeleri ya da geri çekilmeleri normal. Oyuncuyu erkenden satmıyorsun, eşleşmede bizi kanatsız bırakıyorsun bir de üstüne dünya kadar para istiyorsun. Kerem Fener için vazgeçilmez değil. Mesela bugün salzburgdan bir isim gündeme geldi Fener altyapısında da bulunmuş bir ara. İstatistiklerine baktım kerem benzeri profil gibi. Savunma katkısı da olan bir kanat. Hatta keremden daha iyi gibi. Evet kerem belki daha net bir isim ama muhtemelen 25in cok daha altına ve daha az maaşa bunu çözebilirsin. Yerli kuralında da değişiklik olma ihtimali var.Mevzunun bu olduğunu sanmıyorum. Bahane bu olabilir tabii ama daha ilk teklifte bile Kerem Nice maçın çıkarsa play-off'ta oynamaycağı belliydi. Fener bunu bahane edip fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor sadece. Tek sorun Benfica madem fiyatı indirmek zorunda kaldım. Ben de size değil, BJK'ye veriyorum demesi olur. Fener bu durumda da karlı çıkmış olur. Kerem'e zengin olma umudu verip, GS ile iyice arasını bozup ortada bırakmış olur. Benfica ikn olursa da ihtiyacı olan iyi bir oyuncu almış olacak.