Futbol Sohbet

Sane ve Yunus pek oyuna dahil olamadı. Rakip 10 kişi olduktan sonra biraz adlarını duyduk o kadar. Bu yüzden etkisiz kaldık ilk yarı.

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Barış giderse, Uğurcan veya ilkay yerine yerli olarak bence Hakan takıma daha iyi seviye atlatır.

Barış satılmazsa, Yusuf veya Jelert gönderip oraya genç potansiyelli bir yedek alınabilir o senaryoda. Ama Lemina'yı zorlayacak transfer daha iyi olur. Sezon sonu yollar ayrılır bence Lemina ile.
Ben Hakan'ı futbolculuğundan ötürü istemiyor değilim, papaz karakter, takım içi kimyayı bozma olasılığı da var, dediğim gibi gönlüm genç orta sahadan yana, he Türk olursa daha iyi tabi de, kim var Türk bilmiyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Lemina ve Sanchez çok hadsiz oynuyorlar halı sahada gibi insiyatifler . Bunların başında hoca yok mu senin görevin şu diye anlatan ?

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Ic sahada güçsüz rakibe karşı oyunu beğenmedim, 11 e 11 de bizden fazla şutları oldu, rehavet demek istiyorum da eğer bir şeyler başarmak istiyorsan da , oyunu rakibe vermemen lazım skor alamıyorsan.

• Like
Sallai sağ bekte gayet iyi duruyor, sağ bene vereceğimiz parayı orta sahaya veya sol stopere harcayabiliriz.

Ben Hakan'ı futbolculuğundan ötürü istemiyor değilim, papaz karakter, takım içi kimyayı bozma olasılığı da var, dediğim gibi gönlüm genç orta sahadan yana, he Türk olursa daha iyi tabi de, kim var Türk bilmiyorum.
Yerli transfer için Hakan, Gökhan Sazdağı, Uğurcan uygun bence. Bunlar dışında olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden en iyisi Hakan Bence. İlkay'a gitme ihtimalleri çok yüksek. Çok kaliteli topçu olsa da Hakan çok daha ihtiyacınız olan profil bence.

Barış satılmazsa hiçbiri alınmayabilir. O zaman genç kontenjan orta saha için kullanılır diye umuyorum. Tabii bunun için Jelert veya Yusuf gönderilmeli

• Like
Tepkiler: RedAcT ve Bavs
Yerli transfer için Hakan, Gökhan Sazdağı, Uğurcan uygun bence. Bunlar dışında olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden en iyisi Hakan Bence. İlkay'a gitme ihtimalleri çok yüksek. Çok kaliteli topçu olsa da Hakan çok daha ihtiyacınız olan profil bence.

Barış satılmazsa hiçbiri alınmayabilir. O zaman genç kontenjan orta saha için kullanılır diye umuyorum. Tabii bunun için Jelert veya Yusuf gönderilmeli
Valla ben İlkay'i ve Gökhan'i daha fazla tercih ederim, dediğim gibi topluluğundan ötürü değil, papaz karakter Hakan, uyum sağlamazsa takıma bozar kimyayı.

• Like
Kıllık gibi duruyor kusura bakma, düzeltmek istiyorum. xD Dortmund ile eşleşti Real, 4-1 yenilmişti Madrid. Lewa dört tane atmıştı. Barça da 7 yemişti Bayernden iki maçta.
Benim aklımda Barcelona yarı finalde yenildi olarak kalmış. O da olumlu. :d Dortmund zaten loser takım. Onlara denk gelsek bir şekilde hallederdik. Real rövanşta çeviriyodu az kalsın.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü