graham potter yönetimi altında dünyanın en kötü 3-5-2 oynayan takımına dönüştüğümüzden yemelerine lafım yok, afiyet bal şeker olsun ama kulüp el değiştirmediği sürece sonra dünyanın en iyi 5 teknik direktörü aynı anda gelse bile nafile. milan, manu ve barcelona başkanları bile akıllandı ama bizim başkanda en ufak bir değişim yok.
Eren'i sorduğumuzda şöyle kötü böle kötü diyordun. Şöyle alıcı gözle izledim oyuncularınızı Eren'in içlerinde en iyisi olması fena yarıyor ya. Eren seviyesine en yakın oyuncu Batagov Uğurcan bile değil yani. Eren Lazio maçında bir tökezledi oynadığı 10 maçın 8'inde iyi oynadı. Demek ki lig seviyesinde GS'ye hizmet edebiliyor en azından bunu söyleyebiliyoruz. Uğurcan TS'de ki performansıyla gelse en iyi ihtimalle lig seviyesinde idare edecek bir performans gösterecek sanki bana ŞL seviyesi kaleci gibi büyütüyorsunuz . F/P dengesi var birde Eren 5 milyon'a geldi uğurcan 15'e gelecek en az. Günay son maçın kurtarıcısıydı mesela GS adına. Binde bir taraftar böyle yorumlar yaptı diye kendinize eğlence çıkarıyorsunuz vallahi onlarında Trabzonlu GS'liler olduğundan şüpheliyim hocam : )Bizim çöpümüzü kral ilan ettiniz farkında mısın bilmiyorumUğurcan size fazla gelirdi zaten.
Eren'i sorduğumuzda şöyle kötü böle kötü diyordun. Şöyle alıcı gözle izledim oyuncularınızı Eren'in içlerinde en iyisi olması fena yarıyor ya. Eren seviyesine en yakın oyuncu Batagov Uğurcan bile değil yani. Eren Lazio maçında bir tökezledi oynadığı 10 maçın 8'inde iyi oynadı. Demek ki lig seviyesinde GS'ye hizmet edebiliyor en azından bunu söyleyebiliyoruz. Uğurcan TS'de ki performansıyla gelse en iyi ihtimalle lig seviyesinde idare edecek bir performans gösterecek sanki bana ŞL seviyesi kaleci gibi büyütüyorsunuz . F/P dengesi var birde Eren 5 milyon'a geldi uğurcan 15'e gelecek en az. Günay son maçın kurtarıcısıydı mesela GS adına. Binde bir taraftar böyle yorumlar yaptı diye kendinize eğlence çıkarıyorsunuz vallahi onlarında Trabzonlu GS'liler olduğundan şüpheliyim hocam : )