graham potter yönetimi altında dünyanın en kötü 3-5-2 oynayan takımına dönüştüğümüzden yemelerine lafım yok, afiyet bal şeker olsun ama kulüp el değiştirmediği sürece sonra dünyanın en iyi 5 teknik direktörü aynı anda gelse bile nafile. milan, manu ve barcelona başkanları bile akıllandı ama bizim başkanda en ufak bir değişim yok.
Eren'i sorduğumuzda şöyle kötü böle kötü diyordun. Şöyle alıcı gözle izledim oyuncularınızı Eren'in içlerinde en iyisi olması fena yarıyor ya. Eren seviyesine en yakın oyuncu Batagov Uğurcan bile değil yani. Eren Lazio maçında bir tökezledi oynadığı 10 maçın 8'inde iyi oynadı. Demek ki lig seviyesinde GS'ye hizmet edebiliyor en azından bunu söyleyebiliyoruz. Uğurcan TS'de ki performansıyla gelse en iyi ihtimalle lig seviyesinde idare edecek bir performans gösterecek sanki bana ŞL seviyesi kaleci gibi büyütüyorsunuz . F/P dengesi var birde Eren 5 milyon'a geldi uğurcan 15'e gelecek en az. Günay son maçın kurtarıcısıydı mesela GS adına. Binde bir taraftar böyle yorumlar yaptı diye kendinize eğlence çıkarıyorsunuz vallahi onlarında Trabzonlu GS'liler olduğundan şüpheliyim hocam : )Bizim çöpümüzü kral ilan ettiniz farkında mısın bilmiyorumUğurcan size fazla gelirdi zaten.
Eren'i sorduğumuzda şöyle kötü böle kötü diyordun. Şöyle alıcı gözle izledim oyuncularınızı Eren'in içlerinde en iyisi olması fena yarıyor ya. Eren seviyesine en yakın oyuncu Batagov Uğurcan bile değil yani. Eren Lazio maçında bir tökezledi oynadığı 10 maçın 8'inde iyi oynadı. Demek ki lig seviyesinde GS'ye hizmet edebiliyor en azından bunu söyleyebiliyoruz. Uğurcan TS'de ki performansıyla gelse en iyi ihtimalle lig seviyesinde idare edecek bir performans gösterecek sanki bana ŞL seviyesi kaleci gibi büyütüyorsunuz . F/P dengesi var birde Eren 5 milyon'a geldi uğurcan 15'e gelecek en az. Günay son maçın kurtarıcısıydı mesela GS adına. Binde bir taraftar böyle yorumlar yaptı diye kendinize eğlence çıkarıyorsunuz vallahi onlarında Trabzonlu GS'liler olduğundan şüpheliyim hocam : )
İnsan Kayseriye de totem yapmaz be JustBarış evlenme çağında, malum o evreye gelen çok para kazanmak istiyor. Buna saygı ile yaklaşmayıp tekme tokat Barış'ı dövüp antrenmana çıkamaz hale getiren Torrik ve Boss'u kınıyorum
Şaka bir yana, Barış, Lemina ve Sanchez'in Kayseri maçında olmama durumu var. Deplasmanda başakşehirle berabere kaldılar. Durduk yere sezon başı puan kaybı ihtimalimiz oldu. Yine de bir şekilde Kayseri deplasmanını tek farklı alırız diye düşünüyorum.
Eren'in GS'ye geldiğinden beri en büyük hatası, TS'lilerin Eren'in yapamadığını iddia ettiği şeyi yapıp deparla çalımlar atıp hatalı şekilde topu ayağından çıkarması : ))
Eren bunu sık yapıyor ve top kaybedecek diye korkuyorum. En son yaptığında da ciddi şekilde takımı tehlikeye soktu. Ts'lilerin Eren'den beklediği şey, bizim Eren'den ve Apo'dan beklemediğimiz, aksine yapmasını istemediğimiz şey. Uzlaşamamanın sebebi bu. Maks topu kanatta öne taşısın yeter, sloloma kakmalara gerek yok. Topu kaybettiğinde pozisyonuna çok uzak olmaması veya takımın buna hazır olması gerek. Aksi taktirde beklerin ve Apo'nun top kayıpları ciddi savunma zaafiyetine sebebiyet veriyor.
Eren düz koşan bir topçu. Size o kadarı lazım diye bu Eren'i harika yapmıyor. Eren takım iyiyken sırıtmayan bir topçu dedik daima. Sizin takım 3 senedir öyle veya böyle tökezlemediği için size iyi geliyor olabilir. Uğurcan ise senin tahmin ettiğinden daha üst düzey bir kaleci. Sırf arkasında İstanbul medyası yok diye kötü olmuyor. Yana yakıla kaleci ararken Uğurcan'ı satmadık diye boklayanda ya hasetlik vardır ya kıskançlıkEren'i sorduğumuzda şöyle kötü böle kötü diyordun. Şöyle alıcı gözle izledim oyuncularınızı Eren'in içlerinde en iyisi olması fena yarıyor ya. Eren seviyesine en yakın oyuncu Batagov Uğurcan bile değil yani. Eren Lazio maçında bir tökezledi oynadığı 10 maçın 8'inde iyi oynadı. Demek ki lig seviyesinde GS'ye hizmet edebiliyor en azından bunu söyleyebiliyoruz. Uğurcan TS'de ki performansıyla gelse en iyi ihtimalle lig seviyesinde idare edecek bir performans gösterecek sanki bana ŞL seviyesi kaleci gibi büyütüyorsunuz . F/P dengesi var birde Eren 5 milyon'a geldi uğurcan 15'e gelecek en az. Günay son maçın kurtarıcısıydı mesela GS adına. Binde bir taraftar böyle yorumlar yaptı diye kendinize eğlence çıkarıyorsunuz vallahi onlarında Trabzonlu GS'liler olduğundan şüpheliyim hocam : )