Glorfindel
★★★★
Rcs miz iyi o yüzden penaltılık pozisyonlar olabilir umarım hakkımız yenmez :d.Fb kırmızı kart penaltı jokeri bugün de kullanır mı? @Glorfindel
Rcs miz iyi o yüzden penaltılık pozisyonlar olabilir umarım hakkımız yenmez :d.Fb kırmızı kart penaltı jokeri bugün de kullanır mı? @Glorfindel
Eski topçularda çekmeye devam ediyoruz. Yunus Avrupa'ya giderse, Arda da onu arayıp Fenerle bir görüş falan diyecek herhalde
Aziz Yıldırım'ın kızı diye kimse bir şey demiyor ama fena sıkıntı, ben Fenerli olsam çok rahatsız olurdum.Eğer bu kızı dinleyip Mourinho'yu getirdilerse kulüp gerçekten batsın kapatılsın yeminle!
Alex’i gömdü yamal ı gömdü desire doue de iyi topçu diyor scout ekibine falan koysunlarEğer bu kızı dinleyip Mourinho'yu getirdilerse kulüp gerçekten batsın kapatılsın yeminle!
Acayip rahatsızım böyle bir embesillik olabilir mi? Fenerbahçemi koskoca kulübü ne hale getirdiler ya. Gram beyin olmaz mı kulübü yönetenlerde ve yöneteceklerde...Aziz Yıldırım'ın kızı diye kimse bir şey demiyor ama fena sıkıntı, ben Fenerli olsam çok rahatsız olurdum.
Bavs Allah korusun ya dur yol gösterme bizim mallara yeminle gider koyarlar scout ekibine öyle eşeklerAlex’i gömdü yamal ı gömdü desire doue de iyi topçu diyor scout ekibine falan koysunlar
Bi ortak noktamız daha çıktıKelin City'sine çakmışlar sevindik mi? Tabiki hiç şüphesiz. Allahın keli beter ol pislik!!!