Futbol Sohbet

35 e Singo almışız bunlar nasıl paralar.Madem 35 bu adama veriyoruz kaleciye neden sıkmadı bunlar çok iyi kaleciler kaçtı özellikle petrovic bizim kaleci problemimizi yıllarca çözerdi.Bunu Okan çok istemiş hem sağ bek hem defans oynayabiliyor diye 1 oyuncu ile 2 pozisyonu rotasyon yapmış olacak ama yine de aşırı pahalı transfer 5 kiralık 20 zorunlu satın almayla çözerler diye tahmin ediyordum direk kafadan 35 sıkmışlar o_O
Aslan besliyorsan ne yediğine bakmayacaksın der geçerim.

35 e Singo almışız bunlar nasıl paralar.Madem 35 bu adama veriyoruz kaleciye neden sıkmadı bunlar çok iyi kaleciler kaçtı özellikle petrovic bizim kaleci problemimizi yıllarca çözerdi.Bunu Okan çok istemiş hem sağ bek hem defans oynayabiliyor diye 1 oyuncu ile 2 pozisyonu rotasyon yapmış olacak ama yine de aşırı pahalı transfer 5 kiralık 20 zorunlu satın almayla çözerler diye tahmin ediyordum direk kafadan 35 sıkmışlar o_O

Reis takribi paranız ne zaman biter acaba :D

Singo çok pahalı max 20 vermek lazım demiştim dün ama o fiyat bile biraz kazık eklenmiş haliydi. 1.90'lık Cuesta'mız hayırlı olsun.

Dursun, Jelert'i de iyi bir anlaşma ile Celtic'e gönderiyor deniyor. Gidenlerin hepsi gittikleri yerde kalırsa Singo maliyeti problem olmaz.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü