Futbol Sohbet

Okan ın singo konusunda bu kadar ısrar etmesi, Jacob’s la ereni sürekli arka arkaya oynatması yunusu zaman zaman 10’a çekmesi falan cl de çift forvet üclü savunma falan görme ihtimalini düşündürüyor. Cl de olmasa bile ligte sürekli 3-5-2 göreceğiz… 3-5-2 ile ligte çok puan kaybederiz. Suan her şey iyi hoş ama üç günde bir kaç olan dönemde oyuncular yorgun olacak + adamın haftaya 1. Torba rakibi varsa gel de motive et oyuncuyu. Bu sezon sanılandan daha fazla puan kaybı yaşarız.

• Like
Tepkiler: justahuman
biz_simdi_neyiz_ana(1).jpg

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
@Zoro, Ali Koç Bissouma alsın deyip durdu. Ali Koç da Zoro'yu dinledi ve GS'ye Bissouma'yı aldı deniyor. Ama Kap'ı bekleyelim.
Just bu ali denilen çapsıza dünyanın küfrünü etsem yine içim soğumaz. Ben hayatımda bu Ali kansızından nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum. Biz Fenerliler bu kafa ile gittiğimiz sürece çookkkk gs şampiyonluğu görürüz yok yapı deriz yok sapı deriz. Hala Fenerbahçeliler sorunu görmüyorlar hayatımda bu kadar cahil taraftar görmedim. Einstein aptallığı:" Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir" böyle tanımlıyor. Biz bu Ali koç aptallığını 8 kez yaptık hala farklı sonuçlar bekliyoruz. Fenerbahçeliler olarak aptallığın sınırlarını zorladıkça zorluyoruz. Allah akıl fikir versin diyecem bu taraftara ama onu bile söylemek içimden gelmiyor. Bu arada defolun gidin Ali-yönetimi- mourinho. Lan göz göre göre Fenerbahçem anadolu takımı olacak; konyaspor-karagümrükspor-kayserispor olacak rakiplerimiz Eylül son şans ya kurtulacağız ya batacağız son şans!!!

Usta McTominay'ı herkes istiyordu da. Kimse geleceğine inanmıyordu. Ki geçen sene için o parayı veremezdik de. Bize en az 35-40'a mal olurdu. Maaşı da en az 10 olurdu. Onun yerine düşük maaşla 18'e Sara aldılar mecbur.

GS, McTominay, Zalewski, Doue vs, GS'ye seviye atlatacak ve uygun bir çok isime gitti ama olmadı.

Sen yanlış hatırlıyorsun United'ta dalga konusu olduğundan kimse istemiyordu 25-30 mu vereceğiz bu çöpe diyordular. (Genel taraftar kitlesinden bahsediyorum) Herkes zehirlendi o döneem pasör ortasaha diye Mc tominay'in yüzüne bakmıyorlardı ama belliydi büyük çıkış yapacağı. Onana'da öyle olacak işte bu kesin bence. İnter Ajax kariyeri ortada.

• Like
Usta bissuoma alınmışsa, Singo alınırsa ve iyi kaleci gelirse ilk 24 yapamadığı senaryoda Okan'ı kovarım. Kadro iyi, birazda hoca oynatacak.
TR'de işler maalesef lig odaklı. Üstelik lig şampiyonluğu direkt ŞL katılımı demek.

Bu yüzden ligi alırsa Okan yine kalır bence. Göndermez yönetim.

TR'de işler maalesef lig odaklı. Üstelik lig şampiyonluğu direkt ŞL katılımı demek.

Bu yüzden ligi alırsa Okan yine kalır bence. Göndermez yönetim.
Ligi kazandık bile, rakibimiz yok. Mourinho'lu Fener hiç tehdit oluşturmuyor, artık Avrupa'da başarı lazım. Hadi ilk 3 sene yok kadro kötüydü yok sakat vardı deyip aradan sıyrıldı, bu sene hiçbiri yok.

• Like
Sen yanlış hatırlıyorsun United'ta dalga konusu olduğundan kimse istemiyordu 25-30 mu vereceğiz bu çöpe diyordular. (Genel taraftar kitlesinden bahsediyorum) Herkes zehirlendi o döneem pasör ortasaha diye Mc tominay'in yüzüne bakmıyorlardı ama belliydi büyük çıkış yapacağı. Onana'da öyle olacak işte bu kesin bence. İnter Ajax kariyeri ortada.
McTominay ile Sara iki çok farklı profil, McTominay tempo adami ve Sara dan farklı olarak daha fazla ceza sahasına koşu atıyor, Sara ise pasor ve tempo belirliyor, ben Sara nin gelmesinden daha memnunum açıkçası.

McTominay ile Sara iki çok farklı profil, McTominay tempo adami ve Sara dan farklı olarak daha fazla ceza sahasına koşu atıyor, Sara ise pasor ve tempo belirliyor, ben Sara nin gelmesinden daha memnunum açıkçası.
McTominay benim özel hayranlığım olan bir topcu Dünyanın en iyisi olduğunu düşünüyorum. Sonradan yönetim onu bırakıp önce Wendel'e sonra Sara'ya yöneldi, Wendel ikilisinden Sara'yı istiyordum o oldu. Sarayı da seviyorum lakin dediğim gibi McTominay başka birşey.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü