Futbol Sohbet

Hadi çağırdın bari elinde olan kale arkası kamerasını izlet. İzlet ki ne kadar salak olduğunuz daha fazla anlaşılsın.

Hadi o it art niyetli be mal desene bunun başka açısı yok mu diye. Pozisyon geçiyor sonra diğer açıyı gösteriyor. Sonra 1-0 1-0 goygoyu dönüyor. Bu takım zaten mevcut haliyle rahat maç kazanamaz bir de üstüne bunlarla uğraşıyoruz.

• Like
Tepkiler: Skywalker
Tarihin en kolay ve en erken şampiyonluğunu Gs Şubat-Mart ayında ilan edebilir. Bu kadro her türlü şampiyon olur. FB-BJK'den olmaz çok kötüler..

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Bayağı ardı ardına saplamış ya. Yüzsüz köpekler yine de bir şey yapmaz. Ne oyuncu satıyorlar ne iki tane oyuncuyu bitirebiliyorlar. Şl elemesine bildiğin kanatsız katıldık şaka gibi olay

Mourinho da Ali de yönetimi de hepsi birbirinden beter. Ama şu açıklamalarla Mourinho kesinlikle haklı. Mourinho Ali denilen çapsıza nasıl güvenir transfer için anlamadım. Velhasıl Fenerden olmaz ya...

• Like
Tepkiler: Glorfindel
Aslında ihtimali kuvvetlendirecek bir detay var. Kongre günü ile bizim maç aynı gün ya da bir öncesi ya da sonrası olacak :D Olur da bizim maç kongre öncesinde olur maçı biz kazanırsak kadıköyde, seçime gerek kalmadan Ali koç gidebilir :D
Yok yav. Yenilse nolacak gelenek haline geldi iyice. Gs yenilgileri bile göndermeye yetmiyor adamı.

Bayağı ardı ardına saplamış ya. Yüzsüz köpekler yine de bir şey yapmaz. Ne oyuncu satıyorlar ne iki tane oyuncuyu bitirebiliyorlar. Şl elemesine bildiğin kanatsız katıldık şaka gibi olay

Morukyoya oynattığı oyundan dolayı çok salladık ama adamın istediği kaç oyuncu alındı acaba. Ben hoca istedi aldık dedikleri oyuncuların önemli bir kısmını hocanın istediğini de zannetmiyorum. Bunlara asıl sözleşmesi bittikten sonra geçirecek kim bilir perde arkasında daha ne kepazelikler yaşandı. Basın toplantısında ne dediyse haklı adam. Yarın mucize eseri takım şampiyonlar ligine kalsa bunlar utanmadan kendilerine rol de çalmaya kalkarlar.

Mourinho da Ali de yönetimi de hepsi birbirinden beter. Ama şu açıklamalarla Mourinho kesinlikle haklı. Mourinho Ali denilen çapsıza nasıl güvenir transfer için anlamadım. Velhasıl Fenerden olmaz ya...
Ali başkan 6 transfer yapmış ne hocasına ne taraftarına yaranabiliyor bu doyumsuzluk can sıktı maalesef. Yağlı surat 2. transferi yapsa havalara uçacak konumdayız...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü