Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Glorfindel @Zoro şimdi değilse ne zaman?

images

Yok abi bu takımdan bir bok olmaz, Fenerli arkadaşlar bu sene memleketinizi takımını tutun. Boş yere bu takımı seyredip sinir krizi geçirmeyin, yazık günah.

Futbol hikayelerle dolu.Ali Koç Feyenord maçı sonrası posta koyup ücreti düşürmese Kerem Fb deydi ve bu maç Benfica adına oynamayacaktı ve bu berbat Benfica gol falan atamazdı.Şimdi o parayı verip almadığı Kerem i aynı fiyatla geri alacak ve Fb şampiyonlar liginden o Kerem elemiş olacak.Yine yaradan en kötü senaryoyu yazdı ama Ali Koç da az yardım etmiyor elinden geleni yapıyor :D

Futbol hikayelerle dolu.Ali Koç Feyenord maçı sonrası posta koyup ücreti düşürmese Kerem Fb deydi ve bu maç Benfica adına oynamayacaktı ve bu berbat Benfica gol falan atamazdı.Şimdi o parayı verip almadığı Kerem i aynı fiyatla geri alacak ve Fb şampiyonlar liginden o Kerem elemiş olacak.Yine yaradan en kötü senaryoyu yazdı ama Ali Koç da az yardım etmiyor elinden geleni yapıyor :D
A*i Metin oktaydan daha büyük gs li

• Like
  • Haha
Tepkiler: Zoro ve Azo Feyfa
Memleketin takımı kim Reis gs mi xD

@Zoro ben çok daha kötüsünü bekliyordum yine iyi kurtardık
Reis ya Szymanski çöpünü oynattı hala çıldırıyorum. Neyse resetledim direk Kayserisporluyum ali gidene kadar zaten ohhh be. Bu sene transfer tahtasını da açtık böyle lüks var mı heyttt 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü