Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım zor kura çekeriz zaten kolay kura çeksek bile ilk 24 yapamayacağız en azından zor çekelim, çıkamayınca daha az dalga geçersiniz.
İlk 24 rahat yaparsınız bence. Hatta sıralama şansı ile son 16 bile olur. Sonrası hayal ama herhangi bir Türk takımı için.

• Alev
Tepkiler: Azo Feyfa
İlk torbadan şansa Dortmund çeksek, 2. torbadan şansa Leverkusen çeksek, 3. torbadan şansa
Marsilya çeksek ne iyi olur ya. Kura kamisi sana sesleniyorum, bu akşam şundan yap.

olmaz ben iyi takımlari istiyorum. maç izlemeye istanbuıl gideğim. iyi takımlar gelsin

Şampiyonlar ligi fantezi liginde oyuncu araştırması yaparken her hafta twitterdaki ecnebilerin Galatasaray çok zayıf takım onu hedef Alın yorumlarını görürsem üzülürüm sadece Türkler dalga geçmeli sizle @Azo Feyfa

• Love
Tepkiler: Azo Feyfa
Şampiyonlar ligi fantezi liginde oyuncu araştırması yaparken her hafta twitterdaki ecnebilerin Galatasaray çok zayıf takım onu hedef Alın yorumlarını görürsem üzülürüm sadece Türkler dalga geçmeli sizle @Azo Feyfa
Bir tane Dingiliz takımı çekmek lazım, içeride tokatlarız. Eşşek Chelsea uygun bir aday olabilir, keşke şimdi Manu olsaydı free 3 puan vardı.

GS Bissouma transferini durdurmuş, İngiltere liginden bir takıma görüşüyormuş. Onun yerine Onyedika'ya yönelmişiz.
Minimum 30 isterler ayrıca adamlar da şampiyonlar liginde liste teslimine 4 gün kalmışken ana roldeki oyuncularını 30 a bile vereceklerini sanmıyorum.Bizim şuan Toreira yı satmamız gibi birşey olur.Tamamen Bissouma olmadı taraftar köpürmesin diye ortaya atılmış sallama bir haber gibi geldi bana.

Üç büyüklerde şöyle bir tehlike var şu an.

GS'de Lemina, Jakops ve Osimhen Afrika kupasına gidecek. Şimdi görüşülen Bissouma da gidecek kupaya.

Fenerbahçe'de Ambrabat, En Nesyri ve Nene gidecek kupaya

Beşiktaş'ta Ndidi, El Bilal gidecek.

Trabzonda çağrılırlarsa Onauchu ve Nwakame gidebilirim ama ikisi de çağrılmayacak muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü