Bavs
★★★★★
Artniyetten değil de takımlar kaybedince o takımın taraftarı olan yorumcuları izlemek çok sarıyor ya. Htalks suan delirdi hakdnamdbds
@William Cutting 153. sayfada konferans kupası bizde gerisini siz düşünün yazmıştı ama mod olduğu için az önce silmiş.
10 kişi kalan newcastle a 2-0 dan neredeyse maç kaybedecek takım mı? Liverpool geçen yıl da iddialıydı ilk elemeyi geçemedi daha. Klasik liverpool vasatlığıŞuan ne Psg ne de Barca yakın bile değil total oyun kalitesinde ikisini de parçalarlar kupayı da alırlar.
ben ihtimal bile vermiyordum eleneceğine.Artniyetten değil de takımlar kaybedince o takımın taraftarı olan yorumcuları izlemek çok sarıyor ya. Htalks suan delirdi hakdnamdbds
Artniyetten değil de takımlar kaybedince o takımın taraftarı olan yorumcuları izlemek çok sarıyor ya. Htalks suan delirdi hakdnamdbds
Bende onu izliyorum, fena sarıyor. Maalesef rage geçiren insan seyretmek ayrı bir zevk.Artniyetten değil de takımlar kaybedince o takımın taraftarı olan yorumcuları izlemek çok sarıyor ya. Htalks suan delirdi hakdnamdbds
Bodo'nun kadro Oshimhen'in bonservisinden az. Maglubiyet gelirse buralardayuz.
@Whitebear D hilmito hoş geldin.
Tamamen aynı fikirdeyim o maç 6 ya 7 ye gidebilirdi adamlar her ileride baskımızdan çıkıp 3 pasta karşı karşıya geldiler.Kadromuz gelişmedi aynı kadro sadece zaten geçen sene kontralarda geçiş hücumlarında rezil olan apo ve sanchez bir yaş daha yaşlandı ve muslera yok.Ne kaleciyi ne defansı upgrade etmediler ilk 24 sürpriz olur bana.Şaka bir yana gsnin geçen sezon ajaxdan 3 yediği kadro buydu sizce çok bir gelişme var mı?
![]()
Bu da kayseri maçı
![]()
Bence takım seviye atlamadı. Aksine geri giden tarafları var. Transferler asıl ihtiyaç noktalarına yapılmadı.
Hakan alacağız gibi duruyor, birde sağlam bir kaleci çekeriz. Son günlerde mutlaka fırsat transferi de olur. Ben takıma inanıyorum, bence bu sene Avrupa'da başarı gelecek.