Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum açıkça art niyetli yorumluyorsun. Çünkü GS nefretin var. ŞL'de üst üste büyük takımlara karşı iyi oyun ortaya konup dünya gündemine düşen başka bir yerli hoca olmuş mu da Okan yorumu rahatsız ediyor. Adam Çağdaş'ı överken ki coşkusunun onda biri ile bile Okan övmemiştir. Çağdaş Atan GS'li olsa aynı şeyler onun için de söylenirdi. Buradaki mevzu Emre Özcan'ın GS'li olması değil. Sizin taraftar bakış açınız. EMre Özcan norma hayatında çok ağır GS'lidir belki bilmiyorum. Ama adamın yorumların gram ben GS'liyim yok. Saha içini konuşup işine bakıyor

Şenol Güneş namağlup çıktı? Okan ders niyetine izleniyor demek abartı yorum bu arada. Emre Özcan tabi bir Uğur, Bülent Uslu değil. ancak, o yorum objektif değil.

Tabii ki haklıyım.Okan'a büyük hoca çeken sen mi haklı olacaksın ? asdasdas dünya gündemiymiş... Kahkaha attırdın bana...
Peki sana bir soru
Allah gsli mi ?
Kardeşim sen yanlış anlamışsın ders verirlerken Okan'dan bahsediliyor derken 100 puan alıp nasıl young boysa elendiğini falan anlatıyorlar, ders hep pozitif örnek üzerinden verilmez biliyorsun xD

Şenol Güneş namağlup çıktı? Okan ders niyetine izleniyor demek abartı yorum bu arada. Emre Özcan tabi bir Uğur, Bülent Uslu değil. ancak, o yorum objektif değil.
Abartı yorum denebilir bunun objektiflikle alakası yok. Tam tersine Emre Özcan'la ilgili bir çok Avrupa maçında eleştirdiği, değişikliklerine anlam veremediğini, onun anlayışıyla hiç bir Avrupa takımının başarılı olamadığını defalarca söylemişliği var mesela. Veya Young Boys'e elendiğinde hayal kırılıklığı değil, utanç verici demişliği var. Senden beklenmeyen sansasyonel top oynadın veya galibiyetler aldın diye mübalağalı övmüş olması onu objektif olmayan yapmıyor. Ki rakip belli.

Şenol'un avrupa başarının konu ile ilgisini çözemedim ama Şenol, Okan Buruğu mat etti demişliği var mesela. Eminim bunu tersini söylese şu muhabbete uyarlarsak bu bir objektiflik olmama donesi olarak kullanılırdı.

Saygı duymakla birlikte hayret ediyorum. Benzer bir durumu da Hastalık Bu Futbol'un "objektif olmayan" videolarında da yaşamıştım.

Tabii ki haklıyım.Okan'a büyük hoca çeken sen mi haklı olacaksın ? asdasdas dünya gündemiymiş... Kahkaha attırdın bana...
Peki sana bir soru
Allah gsli mi ?

Okan büyük hoca değil. Sen ise uğraşmama değmeyecek kadar haksızsın. : ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü