Futbol Sohbet

Lausanne-Beşiktaş

• Lausanne denen takım kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

• Lausanne en az 2 fark atar :D

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anketin kapanma tarihi: .
florentino 18-20 yaşında olsa anlardım da çok değil 2 dakika önce sarı kart gören 26 yaşındaki deneyimli bir ön liberonun şu faulü yapması çok büyük geri zekalılık...

baktım da oyuncunun verilerine, daha önce yalnızca 1 kez kırmızı kart görmüş kariyerinde ve o da 16/17 sezonunda uefa gençlik liginde oynadığı bir maçta.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Mert müldür benim takımımda yedek bile olmamalı.

• Like
Tepkiler: Aiden
aha müslüman kerem'i aldı sonun da. adamlar zaten 11 e 10 oynuyordu olm sabahtan beri kerem top mu oynadı :D .

Garp Kerem... daha ne yapsın

images

Top sürme fener: 5/7 benfica: 5/17 takımda top sürebilecek oyuncu bile yok. Teknik zaten hiç yok.
Kaleci olarak orayı yabancılarştırmak yerine 1 tane daha savunmaya adam almak daha mantıklı geliyor bana. Zaten karşı takım kaleye gelemiyor, gerçekten tam istediğim defans düzeni ki Skriniar'ın sağındaki ve solundaki oyuncular bekten bozma. 1 tane Davinson Sanchez bulsa Fener fena defansı olur. Ama bunun içinde ileri hattı güçlendirmesi lazım. Duran'ı beğenmedim geldiğinden beri açılır ileriki zamanlar umarım avrupada :D

• Like
Tepkiler: Glorfindel
yalnız fener'in orta sahayı görünce bizim çocuklara dua edesim geliyor :D bu nasıl orta saha olm ahahhaha. oyun kuracak top sürecek 1 tane adamları yok ahahahahahah.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü