Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Kartal hocamın çok büyük aşığı olsam da Ali Koç defolup gitmedikçe kim gelirse gelsin fener inanılmaz bir düzelme yaşamaz. Ali Koç zehiri fenerin başında kaldığı sürece Beşiktaşımızdan devam.

Kadro sıkıntılı. Alinin takıma attığı kazıklardan biri daha tamamen mouya yönelik transfer yapıp bambaşka profil getirmek olur. Ama iki teknik oyuncu ile takımı daha eli yüzü düzgün bir hale getirebilirsin. Adam zajcla falan da iyi oyun oynatıyordu.

Ama İsmail hoca olayında gerektiğinde gerçekten seçenekleri çok olan birisi lazım. İsmail hoca bunu biraz gösterdi zaman zaman ama toplum baskısının çok etkisinde kalıyordu o yüzden bazen muhafazakar tutum sergiliyordu oyunda. Ben hala doğru bir yabancı hoca tercih edilmeli diye düşünüyorum. Pozitif futbol oynatan muhtemelen alman iyi bir isim.
Ben olsam Roger Schimdt getiririm, bence gayet iyi hoca. Sağlam top oynatır.

• Like
Tepkiler: Glorfindel
Ali Başkan, Aziz Yıldırımın kızı yüzünden getirmek zorunda kaldığı Mou'dan kurtulmuş sonunda. Çok iyi transferlerine bir de çok iyi bir TD transferi ekleyip FB 100 yılını inşa etme sürecine devam edecek. Bir de konuşmamayı ve ortalarda pek görünmemeyi öğrenirse başarı gelir.

Şimdilik o sene bu sene olacak gibi duruyor. Ama bakalım yerli yersiz konuşup takımı aşağı çekecek mi? Büyük başkan ama rakibi de çok büyük. Kendisini yenmekte çok zorlanıyor (( :

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Şimdi başkan sunum işlerini seviyor. Abdullah Avcı ya sunum yaptırır. Hacı ismail hocam Umrede falansa kesin geri çağırır. Volkan için erken. Emre boşta olsa kesin o gelirdi. Sergen kafasını duvarlara vuruyordur.

Kim olmaz derseniz kesin Aykut Kocaman olmaz.

Abdullah Avcı'ya basın len pis GS'liler @Whitebear D @Azo Feyfa
İsmail'den bi iki gömlek falan üstün en azından ama maya tutmaz. (( :

En doğrusu kadroya bakıp gerçekten başarılı olmak amacıyla gelecek bir yabancı hoca olur.

Bu arada FB, Mou'yu kovarak en doğrusunu yaptı. Her ne kadar Mou zaten kavulmaya çalışıyor olsa da her başarısız sonuçta kulübü küçük düşğrmeye çalışmanın dozunu arttıracaktı. Eleneceklerini bilseler, maçtan önce direk kovarlardı muhtemelen de son bi sineye çekme durumu olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü