RedAcT
★★★★
Abdullah Avcı'ya basın len pis GS'liler @Whitebear D @Azo Feyfa
Ben olsam Roger Schimdt getiririm, bence gayet iyi hoca. Sağlam top oynatır.Kadro sıkıntılı. Alinin takıma attığı kazıklardan biri daha tamamen mouya yönelik transfer yapıp bambaşka profil getirmek olur. Ama iki teknik oyuncu ile takımı daha eli yüzü düzgün bir hale getirebilirsin. Adam zajcla falan da iyi oyun oynatıyordu.
Ama İsmail hoca olayında gerektiğinde gerçekten seçenekleri çok olan birisi lazım. İsmail hoca bunu biraz gösterdi zaman zaman ama toplum baskısının çok etkisinde kalıyordu o yüzden bazen muhafazakar tutum sergiliyordu oyunda. Ben hala doğru bir yabancı hoca tercih edilmeli diye düşünüyorum. Pozitif futbol oynatan muhtemelen alman iyi bir isim.
Ben kendi seçeneğimi ekledim ustaAbdullah Avcı'ya basın len pis GS'liler @Whitebear D @Azo Feyfa
Ben kendi seçeneğimi ekledim usta
İsmail'den bi iki gömlek falan üstün en azından ama maya tutmaz. (( :Abdullah Avcı'ya basın len pis GS'liler @Whitebear D @Azo Feyfa
Şimdi başkan sunum işlerini seviyor. Abdullah Avcı ya sunum yaptırır. Hacı ismail hocam Umrede falansa kesin geri çağırır. Volkan için erken. Emre boşta olsa kesin o gelirdi. Sergen kafasını duvarlara vuruyordur.
Kim olmaz derseniz kesin Aykut Kocaman olmaz.