Azo Feyfa
★★★★★
Barış hala kadroda yok, yine yok. Adamı satmadılar kadroya da almıyorlar, yapamıyorsanız istifa edin.
Barış hala kadroda yok, yine yok. Adamı satmadılar kadroya da almıyorlar, yapamıyorsanız istifa edin.
Ortam gerildi, bir Onana çak bize de keyifler yerine gelsinSakin ol Azo kimse istifa etmeyecek : )
Etmezse etmesin, amaç istifa etmesi değil. Umarım 200k falan tweet atarlar, istenmediğini bilsin o yeter.Sakin ol Azo kimse istifa etmeyecek : )
Ortam gerildi, bir Onana çak bize de keyifler yerine gelsin
Benim söylediğim şey futbolun küçüklüğü büyüklüğü değil, kulübün ‘biz Türk sporunun abisiyiz’ diye hava atıp aslında hiçbir branşa sahip çıkmaması. Futbol ekonomisi büyük olabilir, eyvallah, ama spor kültürü dediğin sadece futbol değildir. Bugün masa tenisi dünya şampiyonu olunca jetler karşılamayabilir ama spor kulübü olmanın görevi o sporcuyu yetiştirmek ve desteklemektir. Eğer ‘biz en büyüğüz’ diyorsan sorumluluğun da büyüktür. Yoksa sadece futbol kulübü dersin olur biter.Futbol sohbette bunun ne alakası var. istersen 200 oyuncu yetiştir futbol ekonomisinin 10 da 1i bile değil. Boş yapmaya gerek yok. Masatenisi dünya şampiyonu olunca ülkeye dönüşte jetler karşılamayacak ama dünya kupasına katılsak biraz başarı gelse bayram havası olacak.
Ben Fbyi övmedim zaten. Sadece en azından daha çok olimpiyata sporcu götürsünler demiştimGalatasaray diğer branşlara ne kadar harcıyor fb ne kadar harcıyor bu belli mi? Başarı ile harcama doğru orantılı değiş çünkü. Fenerde futbol yatırım yapıyor yapıyor ama hiçbir sonuç yok. Belki biz de diğer branşlara fb kadar yatırım yapıp fb nin futbolda yaşadığının aynısını yasıyoruzdur.
Yukarıdan emir almayan var mı? d Kerem vb olayına takılmıyorum size de saç baş yoldurur bir @Glorfindel savunur onu bizdeyken de o savunuyordu. :dBu ara GS taraftarı yukardan emir gelmişi kabul ediyorsa, GS'nin emir aldığınıda kabul ediyor diye yorumladım![]()