Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol sohbette bunun ne alakası var. istersen 200 oyuncu yetiştir futbol ekonomisinin 10 da 1i bile değil. Boş yapmaya gerek yok. Masatenisi dünya şampiyonu olunca ülkeye dönüşte jetler karşılamayacak ama dünya kupasına katılsak biraz başarı gelse bayram havası olacak.
Benim söylediğim şey futbolun küçüklüğü büyüklüğü değil, kulübün ‘biz Türk sporunun abisiyiz’ diye hava atıp aslında hiçbir branşa sahip çıkmaması. Futbol ekonomisi büyük olabilir, eyvallah, ama spor kültürü dediğin sadece futbol değildir. Bugün masa tenisi dünya şampiyonu olunca jetler karşılamayabilir ama spor kulübü olmanın görevi o sporcuyu yetiştirmek ve desteklemektir. Eğer ‘biz en büyüğüz’ diyorsan sorumluluğun da büyüktür. Yoksa sadece futbol kulübü dersin olur biter.

Galatasaray diğer branşlara ne kadar harcıyor fb ne kadar harcıyor bu belli mi? Başarı ile harcama doğru orantılı değiş çünkü. Fenerde futbol yatırım yapıyor yapıyor ama hiçbir sonuç yok. Belki biz de diğer branşlara fb kadar yatırım yapıp fb nin futbolda yaşadığının aynısını yasıyoruzdur.
Ben Fbyi övmedim zaten. Sadece en azından daha çok olimpiyata sporcu götürsünler demiştim

Şimdi bu eşşekler panik transferi yapıp Ederson alacaklar ve açıklayacaklar. Sonrasında daha fazla tepki alacaklar, acınası bir durum.

Fenerin uefa da başarısız olması bizim işimize gelmiyor ki zaten . Kupayı alamadıkları sürece İstediği kadar maç kazanabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü