Nebukadnezar
★★★★
fena attı ya, bende izliom 2 maçı birden.
fena attı ya, bende izliom 2 maçı birden.
ben de spordan geldim, yatakta uzanmış yan gözle bakınıyordum maça. frikiğin başına 4 kişi gelip 1-1.5 dakika falan konuştuklarını görünce sanki gol atacaksınız, vurun artık şu topa demiştim. attılar vallafena attı ya, bende izliom 2 maçı birden.
GS tarihinin en iyi kalecisini almıyoruz inanılmaz.
Bir tarafım gelmesin diyor, bir tarafım Manu'da kötü gözüken herkes transfer yapınca taş gibi oynuyor diyor. Anthony 2 metre top süremiyordu Betis'e gitti herif uçtu, Onana bize gelirse İnter'de oynadığı gibi oynayabilir.GS tarihinin en iyi kalecisini almıyoruz inanılmaz.
Kalecinin diğer takım üyeleriyle ne alakası var? Kaleci kalecidir her yerde aynıdır hemen hemenBir tarafım gelmesin diyor, bir tarafım Manu'da kötü gözüken herkes transfer yapınca taş gibi oynuyor diyor. Anthony 2 metre top süremiyordu Betis'e gitti herif uçtu, Onana bize gelirse İnter'de oynadığı gibi oynayabilir.
Cidden yok artık. Ne oluyoruz yahu altı üstü bir spor can almak bu kadar kolay bir şey mi
Lookman'ı falan biz nasıl alıyoz ? Ortasaha lazım, kaleci lazım niye lookman alıyoz ? Bu arada elimizdeki adam şöyle bir şey;
![]()