Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oynuyoruz ya. Hiç beğenmiyorum. Muçi de maça çıkarken kırmızı yedi herhalde ortada yok.

Su svensson nasıl oyuncu olmuş hayret ediyprum izlerken. Bi oyuncu risk alıp hata falan yapsa daha fazla saygı duyarım böyle ezik oynayacağına.

• Like
Tepkiler: count alucard
Su svensson nasıl oyuncu olmuş hayret ediyprum izlerken. Bi oyuncu risk alıp hata falan yapsa daha fazla saygı duyarım böyle ezik oynayacağına.
Maçları hiç izlemediğim için yapılan yorumlara çok şaşırdığım oyuncular. Şimanski ve Svensson. İkisini de çok beğenirdim. Yapılan yorumlarla hiç alakaları yoktu. Karakter değişimine uğrar gibi futbolu unutmuşlar anlaşılan

Gsli taraftarlar niye Fbli oyuncuların cosplay'ini yapmış= @Whitebear D

Gzog_kNWAAIs5OR

Maçları hiç izlemediğim için yapılan yorumlara çok şaşırdığım oyuncular. Şimanski ve Svensson. İkisini de çok beğenirdim. Yapılan yorumlarla hiç alakaları yoktu. Karakter değişimine uğrar gibi futbolu unutmuşlar anlaşılan

Svensson konusunda haklı. Svennson basit ve korkak oynayan birisiydi hep. Basit bile yanlış oldu gerçi, korkak tercihleri olan demek daha doğru. Sadece mücadeleci bir oyuncu o kadar.

Ben de çok izlemiyorum da ne zaman izlesem hiç ekstra bir şey denediğini dahi görmüyorum. Sadece kardiypvasküler ve akciğer kapasitesi var adam da koşuyor mücadele ediyor da yani bu kadar öngörülebilir olup bu kadar basit oynarsan sahada küçücük bir fark bile yaratamıyorsun. Risk al 3-4 tane bir şey yap biri tutar belki maça fayda sağlarsın ama yok

• Like
Tepkiler: justahuman

Beşiktaş’ın şu an futbolcu öğüten bir yapısı var ama Svenson ilk geldiği de de böyle riskli oynayan bir oyuncu değildi. Ama oyuncu ruhunu kaybettiği için daha şok göze batıyor

Beşiktaş’ın şu an futbolcu öğüten bir yapısı var ama Svenson ilk geldiği de de böyle riskli oynayan bir oyuncu değildi. Ama oyuncu ruhunu kaybettiği için daha şok göze batıyor

Gio iyi kullanmıştı Svensson'u. Rashica'yı çizgiye çekip, Svensson'u içeride konumlandırıp, pas alternatifi oluyordu. Kyle-Walker Peters'ı almamasının ceremesini çekiyoruz şu an. Toplu ve topsuz topu ileri taşımamızda çok yardımı olurdu. Üstüne atletizm olarak artı katardı. Gedson sonrası çok düştük atletizm mevzusunda. Mutlaka kanatlar, sağ bekimiz atletik olmalı. Hatta bir 8 numara bile şart. 4-3-3 ve 4-1-4-1 şeklinde oynuyor Sergen... Orkun'un yanına atletik bir 8 şart.

• Like
Tepkiler: count alucard
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü