Koji
★
Adam her sene gençleşiyor(!) maşallahErman koparma ya lafa bak hahahah çıtırdan kafayı çekmiş gibi hocam
Adam her sene gençleşiyor(!) maşallahErman koparma ya lafa bak hahahah çıtırdan kafayı çekmiş gibi hocam
ederson -12O kadar oyuncu aldılar hala Osimhen'in parası etmedi.
Hakem berbattı yine. 2 dirsek 0 sarı kart ilk 21 dk. Samsun gol atınca sarı yağdırdı herifNişan vardı izleyemedim maçı gene felaket işler olmuş herhalde ama değişiklikler önüne geçmiş diye duydum.
Bu kadar 180 dönmesini anlayamadım. Profesyonellik çerçevesinde davranabilirdi. Örneğin bats 3 büyük takımda da oynadı ama hiçbirinde bir nefret objesi olmadıGslilerin nefret ettiği çok Fb li futbolcu oldu aynı şekilde Fblilerin nefret ettiği çok Gs li oldu.Emre belözoğlu,Volkan,melo,İcardi,Mert hakan ın hepsinin toplam nefretini toplasan bu lavuk hepsini tokatlarMert Hakan adamın yanında efendi sakin bir adam olarak kaldı.Gs Fb derbisinde güzel drama döner.
Emre bunun yanında melek gibi kaldı. Emre ne geçmişi inkar etti ne kötü andı.Bu kadar 180 dönmesini anlayamadım. Profesyonellik çerçevesinde davranabilirdi. Örneğin bats 3 büyük takımda da oynadı ama hiçbirinde bir nefret objesi olmadı