Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Mertens Muslera gitti yerlerini dolduramadın.İkisinin de bu sene gideceği 1 sene önce belliydi yerlerine gelecek oyuncular Haziran ayında açıklanmalıydı.
-Aylarca uğraşılan Ederson u rakibin 1 saatte bitirdi ve onun hamlesiyle avrupadaki kaleci düğümü çözüldü kalecisiz kaldın
-Hakan ve İlkay heryere gelmek için haber yaptırıp nerdeyse kendi kendilerini transfer ettirirken almadın.Adamlar işi gücü bıraktı Türkiyedeki gazetecilere akşama kadar haber girdiriyorlarki Gs almak zorunda kalsın.Almamak için yoğun çaba harcanıyor.
-Geçen sene Avrupa liginde perişan olduğun defans hattıyla şampiyonlar ligine çıkıyorsun
-Rakibin neredeyse tüm pozisyonlarını upgrade etti.Talisca ve Asensio nun olduğu ve senin hiç oyuncunun olmadığı 8 numarını oynattığın 10 numaraya İlkay ı da çekmeye çalışıyorlar.
-Geçen sene avrupada berbat olduğun fakat ligde seni ayakta tutan oyun gücünün Osimhenden sonra en etkili adamı Barış beni bırakın diye kulübü ateşe verecek kendini yakacak seviyeye geldi.Kafasına göre maçlara çıkmadı idmana çıkmadı ne satabildin ne kadrodışı bırakabildin ne kalmaya ikna edebildin adam kendini deliliğe vuruyor.
-İcardi 100 kilo vardır belliki çalışmıyor salmış.Düzelecek gibi de durmuyor.
-Taraftar şuan çaktırmamaya çalışıyor ama herkesin aklında Sane ile ilgili koca soru işaretleri var ikinci bir Zaha mı geliyor diye altına bırakıyor herkes.
Şuana kadar simülasyonun tek hatası Osimhen in gelmesi oldu normalde o da gelmeyip Arabistan yapmalıydı.Sahi Osimhen nasıl geldi gerçekten şaşılacak durum normal şartlarda son güne kadar oyalayıp Al hilal e gitmeliydi bunlarda telaşla geberik bir forvet getirmeliydi.
Osimhen de kendisi bayağı uğraştı gelmek için beni asıl şaşırtan singo transferi oldu

• Like
Tepkiler: luffynewgate
SON DAKİKA 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 Galatasaray'da orta saha rotasyonuna katılacak yeni oyuncu belli oldu, Sara - Lemina - Torreira 3'lüsünden biri sakatlanırsa bu isim şampiyonlar liginde görev alacak. O oyuncunun ismi.

Okan Buruk.
Dursunda kaleye geçicek. Yönetim-oyuncu sistemi hayırlı uğurlu olsun

Osimhen transferi maalesef uzun vadede Gsye çok fazla zarar verecek gibi ama o sene bu sene değil Okan hocam fatih terimin rekorunu egale etmeden bırakmaz.

• Haha
  • Alev
Tepkiler: Arthur ve Zoro
Tamam Martinez iyi kaleci ama Lookman'a vereceğimiz parayı 32 yaşındaki kaleciye verirseniz sıkıntı çıkar, Lookman parasından ayrıysa problem yok.

Bu sefer de Restes ismi geçiyor. Lammens gibi istatistiği olduğunu sanmıyorum ama geleceğin önemli kalecilerinden görüldüğü gerçek.
Ben böyle bir transfere karşı değilim ama ŞL için direkt başarı beklentisi olmamalı. Transfer sezonu başladığında Muslera yerine uzun vadeli potansiyelli kaleci aldık, Günay ile yarışacak dense kimse itiraz etmez ve bu güne kadar uyumunu veya seviyesini canlı canlı görmüş olurduk.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Bu Lammens dedikleri adam Belçika milli takımına yedeğin yedeği olarak bile çağrılmamış.
Acil alayım @LoveCook
Valla komik ama Onana gelirse yapacağımız tek şey Onana'nın tüm hatalarını unutturup ŞL'ye damga vuracak bir performansı göstereceği hayalinin peşinden koşmak olacak : ))
Bu hayalin başını elindeki sarı kırmızı mendille @LoveCook çekecek
Er ya da geç gerçekleri göreceğinizi biliyordum dostlar. Bakın kulağa ne kadar da hoş geliyor; '' Son anda Onana'' ...

@RedAcT Sen ne durumdasın halen banlanmam gerektiğini düşünüyor musun yoksa forumun en bilgesi ben miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü