Marshall D Teach
★★★★
O pişmişten ziyade yanmış oluyor pişirelim derken yakmayalım kaleciyi.Bay da Ronaldodan imza alabilmek icin gidiyormuş Arabistana.Pişmiş= 2 maçta 13 gol
O pişmişten ziyade yanmış oluyor pişirelim derken yakmayalım kaleciyi.Bay da Ronaldodan imza alabilmek icin gidiyormuş Arabistana.Pişmiş= 2 maçta 13 gol
Golleri yiyerek savuşturuyor allah belamızı verdiAdam hiç bir topu tutammış ama hiç bir topu.![]()
Sergen hoca defansta istiyor, kanatta istiyor. Zaten şu an bakınca ilk önce oyuncularda çok bir düzen yok. Bunların hepsini bir ekip olarak değerlendirmiyor kimse hepsi bireysel olarak ele alınıyor. Arroyo'nun mesela takımda hep tek takıldığını düşünüom. Yabancılarla yerlilerin kaynaşması 0. Son şampiyonlukta Dorukhan takım içinde yabancı-yerli iletişimi sağlıyordu cıvık ve karaktersizdi ama bu konuda iyiydi. Ozi ve Ghezzal kankaydı vs. Yani şimdi bakıyorum, portekizliler beraber takılıyor, Arroyo tek, Türkler bile gruplaşmış. Orkun ayrı takılıyormuş. Yani birisinin alıp bunları sürekli kaynaştırması da lazım. Takım isteksiz gözükmesinin ana sebeplerinden biri de bu.
Kahveyi ekrana püskürttüm.Liverpool ile City maçında pişirirler bu kaleciyi Avrupaya veda ederiz ama olsun pişmiş bir kaleci olur elimizde.
büyük potansiyel diyorlar ama geçen sezon çok kötüymüş, bu sezona iyi başlamış. Geçen sezon Toulousse savunmasına bir bakmak lazım anormal kötü bir performans çünkü.
![]()
O kadar başarılı olmuş gurbetçi oyuncu varken, ben sizin niye daha fazla gurbetçi almadığınızı anlamıyorum vallaBaşarılı olduğumuz dönemde Türk oyuncularımızın çoğu gurbetçiydi, yabancı dil bilmelerinden ötürü de yerli ve yabancı oyuncular arasında iletişim problemi olmuyordu. Gomez-Olcay-Sosa-Töre hepsi Almanya liginde oynamış oyuncular mesela. Arkalarında Ozzy ve Atiba, yedekleri de Quaresma ile Kerim Frei. Forvette de Cenk ile Ömer Şişmanoğlu... Hepsinin ortak bir noktası var.
Şimdi bakıyoruz her şeyiyle karman çorman bir takım. Ne oyun tarzları birbirlerine benzer, ne de ortak bir kültürde bulunmuşlar. Bu yüzden hiç değilse Aral Şimşir, Başar gibi gurbetçi oyuncuları hiç değilse almalısın.
Bekledikleri adam yüzünden diğer mevkilere de transfer yapamadılar ve alternatifini hazırda bekletmiyorlarmış. Cerny mesela 1 eylüle kadar beklenilecek bir oyuncu değildi. Adam da gelmek istiyordu üstelik. O adamı çoktan alsan belki şu an Avuıpa'da devam ediyordun, en kötü iptal edilen lig maçlarında oynayabilecekti.
İsmail çipeye zamanında çok saydık unutamamış olacaz ki Avrupa görmüşünü alıyoruz birde.Golleri yiyerek savuşturuyor allah belamızı verdi