Crocus
★★★★
Abi bence Ederson Uğurcandan 2 gömlek iyi kaleci. Ayağı zaten tartışma konusu değil. Bu not olarak kalsın 

İptal olur usta rahat ol, almamız imkansız gibi bir şey. Boşa uğraşıyorlar.Yok reis biz para istemiyorduk kalecimizin futbolu kulübünde bırakmasını istiyorduk. Ama yönetimin cukka için paraya ihtiyacı var. Herkes verdiğini alma derdinde. Hoş ne verdilerse al al bitiremediler. Zaten Blasphemous'tan dolayı sinirliydim bi de bu lanet haberi gördüm benim nevale bugün yetmeyecek çıkayım tekele en iyisi
Usta Lookman osimhen kadar zor iş şu tabloda çok mümkün değil zaten bizimkiler de Barış salmıyor.Hem Okan istemiyor gitmesini hem Dursun menajerin acıklamalardan dolayı gurur yapmış 50 veriyorlarsa versinler yoksa satmıyorum diyormuş.Usta bu puşt geri yattı bak canım sıkıldı durduk yere..
Abi bence Ederson Uğurcandan 2 gömlek iyi kaleci. Ayağı zaten tartışma konusu değil. Bu not olarak kalsın![]()
Tümer ederson u izlemedim demeye çekiniyor. Osimhen Türkiye gelene kadar tanımıyordum vallahi tanımıyordum diyen yorumcular kaldı mı kalmadıBen Tümer'e inanmak istiyorum. Ederson'un ayağı çok kötü diyordu. Eli de yok deniyor zaten. İnşallah Livakoviç'i arar duruma geleceksiniz (Dinimiz İslam amin)
Bu arada komik gelecek ama Liva fenere kafa verse Uğurcan dan yarım tık geridir maximum. Flora suyu içmiş liva size yeterdiBen Tümer'e inanmak istiyorum. Ederson'un ayağı çok kötü diyordu. Eli de yok deniyor zaten. İnşallah Livakoviç'i arar duruma geleceksiniz (Dinimiz İslam amin)
En azından artık BJK'den 5 yemeyiz diye düşünüyorum. TS'deyken BJK'ye karşı oynadığının yarısını oynasa yeter : )) @count alucardŞimdi düşününce Trabzon'dan Eren aldık adam hayvan gibi oynamaya başladı, Uğurcan alsak birden bire Casillas gibi takılabilir.
Daha öncede demiştim. Liva baştan bize gelse ben baya sevinirdim. Ama FB'de tutmadı, bizimkiler paso dalga geçti falan. İkna edemezsin transferi. Görmüyor musun adını sanını bilmediği, birkez olsun izlemediği Fransa'nın gelecekteki kalecileri arasında gösterilen Restes'i 5 dakikalık yangınla iptal etiirdi gs tayfa. Başka kaleci de çözemeyinec uğurcana koştular : ))Bu arada komik gelecek ama Liva fenere kafa verse Uğurcan dan yarım tık geridir maximum. Flora suyu içmiş liva size yeterdi
Performansı kesinlikle artar zaten. Davinson arkasında oynayacak .Uğur iyi kaleci. Ligin en iyi 2.siŞimdi düşününce Trabzon'dan Eren aldık adam hayvan gibi oynamaya başladı, Uğurcan alsak birden bire Casillas gibi takılabilir.