Futbol Sohbet

Seneye yeni kaleci bakarız, tamamen Trabzon abartması bu. Bayağı vasat kaleci.

Benim de pek umudum yok ama umarım yanılırsın. Bolca bala ihtiyacımız var bu konuda.

Bu arada Trabzon'un bir sonraki maçı fenerle oradan da zararımıza oldu. Kesin yenildi fener o maçı bizim yüzümüzden.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
30 kaleciye veriyorsak Hakanı da alın 15m para mı? Ederson a niye 15 vermedik yeminle bu takım kafayı yedirtir ya. ederson hiç mi izlemediniz bize tam uyacak kişiydi.

• Like
Dünyanın en iyi 5 kalecini çıkar, bu vasat verilen paranın üzerine 5 koy diğer tüm kalecileri alırsın. Akıl tutulması resmen, Dursun babanın parasını veriyon sanki.

Tarık çamdal dan sonraki en büyük, yok daha büyük fiyasko.

• Like
Benim de pek umudum yok ama umarım yanılırsın. Bolca bala ihtiyacımız var bu konuda.

Bu arada Trabzon'un bir sonraki maçı fenerle oradan da zararımıza oldu. Kesin yenildi fener o maçı bizim yüzümüzden.
Keşke keşke bu adamın yediği gollerin yarısı kendi hatası. İnsanlar Trb maçı izlemiyor bu sürekli hata yapıp gol yiyen vasatın teki.

Keşke keşke bu adamın yediği gollerin yarısı kendi hatası. İnsanlar Trb maçı izlemiyor bu sürekli hata yapıp gol yiyen vasatın teki.

Ben de izlemiyorum ve bilmiyorum açıkçası. Milli takımdaki performansı bence fena değil. Genelde takımdan kaaynaklanan goller yiyor ama hiç bir zaman Mert kadar güven vermedi bana.

• Like
Tepkiler: Hidalg0
Uğurcan ın piyasa değeri 7m euro dur. Hadi son dk kaleci bulamdın pahalıya aldın 12,5 verdin okey. Gerisi tamamen kazıkdır.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü