Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orkun rekorunu kıralım yerli yüksek para da biz mi verelim dediler bunlar o paranın ne demek olduğu gerçekten farkında mı değiller kara para mı aklanıyor nasıl bir para bu ya.
Ben bir taraftar olarak kalecisiz kalmaktansa Uğur iyidir diyorum tecrübeli iyi bir kaleci ama şu tantana bittikten sonra son güne kaleci transferini koyan ve normalde 2 ay önce 15-20 bandına alacakları Uğurcana 33 veren yönetim de hesap vermeli Dursun seçime gitmiyorsa da hatiple simitçiyi tıpkı ayhana yol verdiği gibi yol vermeli.
Madem şu parayı verebiliyordunuz verip alsaydınız ya sommer lammens Edersondan birini, hatta bundan daha ucuza alırdınız her halükarda. Şu paranın üstüne 10m daha koysan donnaruma çekiyorsun zaten. GS'de maaşlar böyleyse beni de son saniye kulüp doktoru olarak alsınlar 2 milyon euroya okeyim ben fazlasında gözüm yok.
Arkadaş 36'ya uğurcan alacağına Lookman alabilirdin, ben mevzuyu şimdi anladım. Bizde para bol, yarın Hakan ve Lookman iner. Uğurcan işi inanılmaz bir iş, çok tuhaf.
Ya inanılmaz bir yönetim faciası var ya da yönetim gerçekten kara para falan aklıyor. Gs araştırılsın, yönetim faciası ise dursun bbay, diğer türlüyse cezasını ödeyelim bu nedir