Futbol Sohbet

29 yaşında sözleşmesinin son yılında bir kaleciye ülke içinden kdv+3M € bonusla birlikte 36M € verilmesi çok saçma. Devletin bu transferleri cidden incelemesi lazım. gs tarafı kdv eklemeden paylaşım yaptığına göre devlete vergi ödemeyecek sanırım.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
29 yaşında sözleşmesinin son yılında bir kaleciye ülke içinden kdv+3M € bonusla birlikte 36M € verilmesi çok saçma. Devletin bu transferleri cidden incelemesi lazım. gs tarafı kdv eklemeden paylaşım yaptığına göre devlete vergi ödemeyecek sanırım.
Düşünürsen gayet mantıklı bir sistem aslında.

Memlekette
Zenginsen zaten vergi vermiyorsun işçi çalıştırıyorum ayağına, bağlantıların da vardır zaten
Fakirsen de zaten zenginlere çalışıp 3-5 kuruş alıyorsundur o 3-5 kuruşu da daha almadan vergisini kesiyorlardır, sonra da aldığın her şeyden vergi kesiyorlar tabi sen hiç markete gidip kdvsiz et aldın mı xD

Hem etinden hem sütünden faydalanıyorlar inek gibi yaşıyoruz.

Düşünürsen gayet mantıklı bir sistem aslında.

Memlekette
Zenginsen zaten vergi vermiyorsun işçi çalıştırıyorum ayağına, bağlantıların da vardır zaten
Fakirsen de zaten zenginlere çalışıp 3-5 kuruş alıyorsundur o 3-5 kuruşu da daha almadan vergisini kesiyorlardır, sonra da aldığın her şeyden vergi kesiyorlar tabi sen hiç markete gidip kdvsiz et aldın mı xD

Hem etinden hem sütünden faydalanıyorlar inek gibi yaşıyoruz.
Bütün futbol kulüpleri kapatılıp söğüşledikleri her şey vatandaşa dağıtılacak deseler anında Kabul ederim zaten ancak kapansalar bile baştakiler aynı parayı başka yollarla söğüşleyeceği için bir şey değişmeyecek. Her halükarda iradem dışında söğüșleniyorsam bari Osimhen izlerken söğüşleneyim.

Transfer sezonu bitmeye yakın takımın kalecisini satmak nerden baksan iş bilmezlik. İkamesini alsalar hadi neyse diyeceğim ama sattıktan sonra kimi almaya kalksan kulübü mecbursun deyip yüksek fiyat çekecek artık. Sen daha orta sahana en az 2 oyuncu alacaktın, 10 numara alacaktın, yedek kanat alacaktın, bekleri yedekleyecektin, stoper alacaktın. Ertuğrul Doğan kadar kötü bir yönetim görmedim sportif açıdan. Mali açıdan ise korkum o ki bunlar kongreye gitmeden önce Uğurcan'dan gelen parayı kasaya verdiğimiz borçları geri alıyoruz deyip alıp kaçacaklar.

Transfer sezonu bitmeye yakın takımın kalecisini satmak nerden baksan iş bilmezlik. İkamesini alsalar hadi neyse diyeceğim ama sattıktan sonra kimi almaya kalksan kulübü mecbursun deyip yüksek fiyat çekecek artık. Sen daha orta sahana en az 2 oyuncu alacaktın, 10 numara alacaktın, yedek kanat alacaktın, bekleri yedekleyecektin, stoper alacaktın. Ertuğrul Doğan kadar kötü bir yönetim görmedim sportif açıdan. Mali açıdan ise korkum o ki bunlar kongreye gitmeden önce Uğurcan'dan gelen parayı kasaya verdiğimiz borçları geri alıyoruz deyip alıp kaçacaklar.
Galatasaray'ın kalecisi güzel onu alsanız baya iyi iş yapar, geçen sene avrupada fena değildi.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü