yani şimdi burada hislerimi açıkça ifade edemiyorum ama karakter ve şeref yoksunu bir şahıs bu şahıs.
çok kısa özet geçeceğim, yaz başında ayrılmak istiyorum dedi ve kimse de gitme demediği için yerine adam aramaya başladık ama kampa da geldi. kamp devam ederken takımda kalacağını açıkladı ve ona da tamam dendi çünkü muadili bir stopere en az 30m€ bayılmamız gerekecekti. sezon başladı ve teknik direktörün planlarında olduğu için ilk 3 maça 11'de çıktı ve kötü oynadı ama kimse takımın asıl sorunu stoperler deyip aguerd'e yüklenmedi ve sorun orta sahada denilerek yana yakıla 2 orta saha oyuncusu transfer etmeye çalıştık.
ağustos'un 27'sine geldiğimizdeyse ben ayrılmak istiyorum dedi. 4 gün kalmış transferin bitmesine, kasadaki tüm para harcanmış ve iyi bir stoper kiralama ihtimalimiz çok düşmüş olmasına rağmen deplasmanda oynayacağımız nottingham maçına gitmeyi reddetti ve ihtar çekti kulübe. güç bela marsilya'ya 23m€'ya sattık ama süreç iyi yönetilse en az 5-6m€ daha kazanabilirdik satışından.
bu da yetmezmiş gibi bir de şu ortaya çıktı. bu it, bu yaz transfer etmeye çalıştığımız ve kendisinin hemşerisi olan bilal el khannouss'a kulübü kötülemiş ve transferin gerçekleşmemesi için uğraşmış.
yani şimdi siz söyleyin, ben bu bit yavrusuna ne diyeyim? nasıl hisler besleyeyim?