Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay geldi Sane toparlar kafasındayım, İlkay hem çok katkı verecek hem de Sane'nin oynamasını sağlayacak. İlkay'ı almamız mükemmel oldu, bazıları yedek oynar diyor ama bence çok net ilk 11 oynar. Sara ve Lemina kesik yer.

• Like
Tepkiler: redteror
  • Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Yani bunu göndermek niye bu kadar dert oldu gs ye ben anlamadım. Verilen para akıl almaz bir paraydı. Ben olsam sırtımda taşırdım. He sane de bence doğru transfer değil. Bu da giderse ne bok yiyeceğiz derdi sarmış olabilir bilemem.

Bu noktadan sonra gönderilemez. Gönderilir de Avrupa'da ciddi sıkıntı yaşarız liste verildi Ama bu kadar gitmek istiyorsa, ŞL listesi verilmeden önce gönderilmeliydi. Verilen para çok daha az bile olsa fark etmez. Zorla oynatmak zarar verir ki yabancı kanat çekme fırsatın da vardı.

Gs 5 veriyorsa Arabistan a 12 milyon icin gitmeye gerek yok. Arabistan dönüşünde maaşın yüzde 90 oranlarında düşecek çünkü. Tr de bu maaşlar varken 35 ine kadar büyük kulüplerde oyna 5 milyon euronu kpy daha mantıklı .

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
İlkay geldi Sane toparlar kafasındayım, İlkay hem çok katkı verecek hem de Sane'nin oynamasını sağlayacak. İlkay'ı almamız mükemmel oldu, bazıları yedek oynar diyor ama bence çok net ilk 11 oynar. Sara ve Lemina kesik yer.
Sara 8 İlkay 10 oynarsa iyi olabilir. Lemina bu performansla yedek kalır. Sane'nin problemi kendisi pas şiddetini bile ayarlayamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü