Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun hacıda değil sonra bu hıyarlarda. Adama dünyanın saygısızlığını yaptılar. Ama sıçınca hop İsmail hoca. Kendi saygınlığını zedeledi benim gözümde. Yoksa gelebilecek en iyi Türk hoca. Yabancılarda risk almak yerine acil olarak tercih de edilebilir.

Bu noktada iş biraz da bizim taraftarlara düşüyor. Çok değil; maçlar sırasında kafası Avrupa'da, arabistan'da olan, fenere atanmış sömürge valisi gibi bakan yabancı teknik direktörlere verilen kredinin yarısı kaybettiği zaman bizden daha çok üzülecek bu hocaya verilse yeter. Naparsam yapayım yaranamıyorum psikolojisine girmemesi gerek.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel
Terim'in de bu kadar çok gelmesi yanlış zaten, bu yönetimle de dediğin gibi çalışması da yanlış, bence de ihtiyacınız aslında yerli hoca bu kaosun içinde, en uyan adam da Hacı İso ama olması gereken şey, yönetimin istifa edip, seçim yapılıp, yeni hocayı yeni yönetimin getirmesi idi, ama Ali Koç neyi doğru yaptı da bunu yapacak
Yahu şu yerli takıntısını anlamıyorum. Oyuncuların çoğu Türk bile değil oyuncuyla iyi anlaşır desen. Ligi tanıyor olayları da aşırı mantıksız. Neyini tanıyacak? Küçük takımlar kapanır ama küçümsemeye de gelmez. 2 maç izletsen eşek değilse anlar zaten. Hakem cart curt olayları tdnin işi değil. Mesela fenerde yabancı td şampiyon olamıyor diyorlar yerliler oluyor mu? :d bu yabancı düşmanlığı çok saçma. Hep salak saçma oyun oynatan adamları getirdiler sonra yabancılarla olmuyor abe yaa. Cocu bugün nerede? Jj bugün nerede? Mou nereye gidecek? Aldığın teknik adamların kalite oynattığı oyun ortada işte. Ya eskimiş ya da beş para etmez oyun oynatan adamlar. Ki bu td kısmı adamlara verdikleri kadrolara falan hiç girmiyorum.

Niye? Mert çok mu formsuz. Tam olarak korktuğum şey buydu. Tamam Uğurcan formda ama Beşiktaş'ın yediği gollerde Mert ne kadar hatalı ya da ne kadar formsuz bilmiyorum.Böyle bir şey yoksa kalede Mert devam etmeli

Ben zaten her zaman söylüyorum. Mert'i bu sene izlemedim ama benim için daha güven veren bir kaleci. Uğurcan böylesi önemli bir maçta üzerinde "TS'yi terk ettin" ve "değmediğin bir çuval bonservisle geldin" yargısı varken çıkması bence hiç iyi olmaz.

• Like
Tepkiler: Skywalker
Niye? Mert çok mu formsuz. Tam olarak korktuğum şey buydu. Tamam Uğurcan formda ama Beşiktaş'ın yediği gollerde Mert ne kadar hatalı ya da ne kadar formsuz bilmiyorum.Böyle bir şey yoksa kalede Mert devam etmeli

Ben zaten her zaman söylüyorum. Mert'i bu sene izlemedim ama benim için daha güven veren bir kaleci. Uğurcan böylesi önemli bir maçta üzerinde "TS'yi terk ettin" ve "değmediğin bir çuval bonservisle geldin" yargısı varken çıkması bence hiç iyi olmaz.

Yeni kulübünde başlamadan evvel milli takımda yediği hatalı gollerden ötürü morali bozulursa tadından yenmez. MERT NİYE OYNAMIYOR KARDEŞİM !!!

İsmail hocam
BSp2ptVCYAAaJGb

• Angry
Tepkiler: Glorfindel
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü