Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı izlemiyorum canlı skordan gördüğüme göre milli takımın şerefini yine fenerliler kurtarmış @Zoro

Yalnız mert muldur çok garip bir adam. Asla sevmiyorum ama atıyor bir şekilde adam :s

• Love
Tepkiler: Zoro ve redteror
Önde yakalandı diyor spiker ama Eren geriden geldi de yedi golü. Anca koşsun dana. Uğurcan'a üzüldüm ilk maçında gol yedi takım arkadaşı yüzünden. İnşallah ligde de tekrarlanır.
Önde basmaya çalıştı işte sonra yedik golü aslında defansın hantal olduğunu gösteriyor bu. Orta sahada oynayan oyuncular da defansif olmayınca kimse basamadı topa. Tempoyu düşürmek lazım.

Yalnız her takım taraftarı birine bilenmiş hatasını gözlüyor :d
Eren bize geldiğinden beri kolluyor düşün ilk hatası GS dahil.

Ki çok da normal sığır prese gidiyor arkasında on tane adam var onların hatası.

Bu arada Montella sığır press + duran top oynatıyor, Okan'dan sonra GS'ye çekelim de oyuncular yabancılık çekmesin

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü