redteror
★★★★
Tam hatırlamıyorum o zaman ama o sıra Lazio çok iyi olmalıydı çünkü o maçta gs kaybedecek diye izliyorduk xDO Lazio maçıydı, Marsilya'yı içeride 4 lemiştik.
Tam hatırlamıyorum o zaman ama o sıra Lazio çok iyi olmalıydı çünkü o maçta gs kaybedecek diye izliyorduk xDO Lazio maçıydı, Marsilya'yı içeride 4 lemiştik.
Bologna'dan bu dönem iki kez resmi teklif geldi. Önceki dönemlerde teklif eden PL kulüpleri bu dönem de etti mi bilmiyorum.Teklif yok zaten arap kulübü sayamzsak xD
O zamanlar Morutan'ın yeni Messi olacağını zannediyordum.Tam hatırlamıyorum o zaman ama o sıra Lazio çok iyi olmalıydı çünkü o maçta gs kaybedecek diye izliyorduk xD
Avrupa'dan gelen tekliflerin hiçbiri 20m olmaz, sizin söylediğiniz rakamlarda bir teklif yok çara, var denilen de arap takımı işte.Bologna'dan bu dönem iki kez resmi teklif geldi. Önceki dönemlerde teklif eden PL kulüpleri bu dönem de etti mi bilmiyorum.
Bizden çok yüksek rakam ister bunlarda. Hem oyuncu hem kulüp GS'yi görünce fiyat arttırıyor. Bu sene ligi de alamazsak, GS elindeki oyuncuları çıkartıp, küçülmeye gitmek zorunda kalır.Bu adam kötü çıkarsa yönetime asla kızmam, Günay oynar. Böyle bir risk almamız lazım, bu istatistikler hiç normal değil.
Usta 19 20 istiyorlarmış, bence denenir.Bizden çok yüksek rakam ister bunlarda. Hem oyuncu hem kulüp GS'yi görünce fiyat arttırıyor. Bu sene ligi de alamazsak, GS elindeki oyuncuları çıkartıp, küçülmeye gitmek zorunda kalır.
En az 25 isteniyor diyen de var. GS bitirecekse acele etmesi lazım. Menajerler hem oyuncuya hem de kulübe bastırıp fiyat arttırıyor.Usta 19 20 istiyorlarmış, bence denenir.