Futbol Sohbet

Yani sen şimdi 3 büyüklerin vergi verdiğine mi inanıyorsun ?
Vergi vermiyorlardır çünkü kar etmiyorlar. Ama oyuncu maaşları farklı bir konu. Oyuncu direkt vergi dairesine borçlanıyor. Kulüpte bi nevi oyuncunun kişisel yükünü üstleniyor ve brüt parayı hesabına yatırmak zorunda kalıyor aksi taktirde oyuncu her türlü yasal aksiyonu alabilir.

Vergi vermiyorlardır çünkü kar etmiyorlar. Ama oyuncu maaşları farklı bir konu. Oyuncu direkt vergi dairesine borçlanıyor. Kulüpte bi nevi oyuncunun kişisel yükünü üstleniyor ve brüt parayı hesabına yatırmak zorunda kalıyor aksi taktirde oyuncu her türlü yasal aksiyonu alabilir.
Yani o verginin alındığını mı düşünüyorsun örnek osimhen için 15milyon oyuncuya artı %40 vergi de devlete mi veriyor gs ?,

İmkanı yok.

Fark ettirmeden bizden bile almış olabilir. Herif topçunun bir aylık maaşını daha sözleşme imzalarken forma bahanesiyle çekiyordu. Beş bin formayı nabacağım deyip salıyordur topçular da formaları kesin :D
Benim cepte 50 ₺ vardı kaybolmu... Hasss...

Yani o verginin alındığını mı düşünüyorsun örnek osimhen için 15milyon oyuncuya artı %40 vergi de devlete mi veriyor gs ?,

İmkanı yok.
Örneği niye gs den verdin xd bunun komplo teorisini kasacak halim yok , crocus kağıt üstündeki uygulamayı sordu söyledim. Gerisi spekülasyona girer. Haa jhon duran 20 milyon net alıp vergi vermese bile yine çok ekstrem bir rakam. Ballon dor adayı olan ilk 10 futbolcudan maks 3 tanesi 20 milyon brüt maaş alıyordur. Yani her türlü ekstrem rakamlar olduğu için çok fazla analize gerek yok. Haa bu paraları vermezsen alamazsın diyenler varsa bu paraların karşılığı geldiği zaman tamam sen haklıymışsın derim.

• Haha
Tepkiler: redteror
Örneği niye gs den verdin xd bunun komplo teorisini kasacak halim yok , crocus kağıt üstündeki uygulamayı sordu söyledim. Gerisi spekülasyona girer. Haa jhon duran 20 milyon net alıp vergi vermese bile yine çok ekstrem bir rakam. Ballon dor adayı olan ilk 10 futbolcudan maks 3 tanesi 20 milyon brüt maaş alıyordur. Yani her türlü ekstrem rakamlar olduğu için çok fazla analize gerek yok. Haa bu paraları vermezsen alamazsın diyenler varsa bu paraların karşılığı geldiği zaman tamam sen haklıymışsın derim.

Ben o elemanın bonservisine 20m vermem bırak maaşını falan.

Altına atılan en çok beğeni alan yorum:
''Barış. Osimhen İcardi ve Leminanin yüzüne bakta utan. Bu adamlar yabancı olmasına rağmen 2 kat parayı reddedip kaldılar. Sen Türk olup çöle kaçmak istiyorsun''

Mallar cidden İcardi'nin Osimhen'in falan daha çok parayı reddettiğini sanıyor hahahaha

Ben o elemanın bonservisine 20m vermem bırak maaşını falan.

Altına atılan en çok beğeni alan yorum:
''Barış. Osimhen İcardi ve Leminanin yüzüne bakta utan. Bu adamlar yabancı olmasına rağmen 2 kat parayı reddedip kaldılar. Sen Türk olup çöle kaçmak istiyorsun''

Mallar cidden İcardi'nin Osimhen'in falan daha çok parayı reddettiğini sanıyor hahahaha
Çalıştığı yer 30 bin verirken başka firma 150 bin verse nasıl koşa koşa gidecek yaptığı yoruma bak.

• Like
  • İmza
Tepkiler: redteror ve Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü