akira
★★
Zıplamasan olmazdı mevzuya
Yav sizin takımda arifenin dekoltesini görebildi sadece
bir takım, yanlışlıkla bile olsa birtakım şeyleri doğru yapar değil mi? heh işte biz yapamıyoruz. 3'lü oynuyoruz ama sürekli uzun vuruyoruz. hem hücumda hem de savunmada dönen tüm toplar rakipte kalıyor. bek arkasına atılan her top pozisyon oluyor. ne rakibe basıyoruz ne sete oturuyoruz ne de geçiş kovalıyoruz. hiçbir şey yapamıyorsan, iki tane pivot koy forvete ve onlara top şişir değil mi? onu da yapmıyorlar. la koşmuyorlar bile koşmuyorlar. maç olmuş 3-1 ama hala orta blokta bekleyip basmıyoruz rakibe. kaptığımız toplarla kontra kovalayacaklar güya ama rakip bizden 10 kat daha fizikliyken nasıl kontra atacaksın?Yav sizin takımda arifenin dekoltesini görebildi sadeceAdamlar 3-1 yaptı, sen deyince maça bakam dedim. Sizinkiler sahada yok 0.02 xg nedir Allah aşkına.
Ben bi takıma benzetiyorum bu takımı ama neyse.bir takım, yanlışlıkla bile olsa birtakım şeyleri doğru yapar değil mi? heh işte biz yapamıyoruz. 3'lü oynuyoruz ama sürekli uzun vuruyoruz. hem hücumda hem de savunmada dönen tüm toplar rakipte kalıyor. bek arkasına atılan her top pozisyon oluyor. ne rakibe basıyoruz ne sete oturuyoruz ne de geçiş kovalıyoruz. hiçbir şey yapamıyorsan, iki tane pivot koy forvete ve onlara top şişir değil mi? onu da yapmıyorlar. la koşmuyorlar bile koşmuyorlar. maç olmuş 3-1 ama hala orta blokta bekleyip basmıyoruz rakibe. kaptığımız toplarla kontra kovalayacaklar güya ama rakip bizden 10 kat daha fizikliyken nasıl kontra atacaksın?
keşke yol yakınken kapatılsa bu kulüp.
Sizinki biraz daha Man U sendromu gibi, gelen topçulara bakıyorsun, aslında kötü de değiller, Jurasek hariç, ama gelen de kötü oluyor, var bir cenabetlik.Ben bi takıma benzetiyorum bu takımı ama neyse.
8 numara gelmiyor, 10 numara oynamıyor, 6 numaradan geçilmiyor. Nasıl bir takım bu ya![]()