Futbol Sohbet

fark yemeyiz inşallah
awk240y.jpg

• Haha
Tepkiler: Skywalker ve Zoro
Çorum ilk yarı yine attı bir tane nazar değmesin ama bu sene o sene sonunda çıkacağız ins

Yav sizin takımda arifenin dekoltesini görebildi sadece :D Adamlar 3-1 yaptı, sen deyince maça bakam dedim. Sizinkiler sahada yok 0.02 xg nedir Allah aşkına.
bir takım, yanlışlıkla bile olsa birtakım şeyleri doğru yapar değil mi? heh işte biz yapamıyoruz. 3'lü oynuyoruz ama sürekli uzun vuruyoruz. hem hücumda hem de savunmada dönen tüm toplar rakipte kalıyor. bek arkasına atılan her top pozisyon oluyor. ne rakibe basıyoruz ne sete oturuyoruz ne de geçiş kovalıyoruz. hiçbir şey yapamıyorsan, iki tane pivot koy forvete ve onlara top şişir değil mi? onu da yapmıyorlar. la koşmuyorlar bile koşmuyorlar. maç olmuş 3-1 ama hala orta blokta bekleyip basmıyoruz rakibe. kaptığımız toplarla kontra kovalayacaklar güya ama rakip bizden 10 kat daha fizikliyken nasıl kontra atacaksın?

keşke yol yakınken kapatılsa bu kulüp.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
bir takım, yanlışlıkla bile olsa birtakım şeyleri doğru yapar değil mi? heh işte biz yapamıyoruz. 3'lü oynuyoruz ama sürekli uzun vuruyoruz. hem hücumda hem de savunmada dönen tüm toplar rakipte kalıyor. bek arkasına atılan her top pozisyon oluyor. ne rakibe basıyoruz ne sete oturuyoruz ne de geçiş kovalıyoruz. hiçbir şey yapamıyorsan, iki tane pivot koy forvete ve onlara top şişir değil mi? onu da yapmıyorlar. la koşmuyorlar bile koşmuyorlar. maç olmuş 3-1 ama hala orta blokta bekleyip basmıyoruz rakibe. kaptığımız toplarla kontra kovalayacaklar güya ama rakip bizden 10 kat daha fizikliyken nasıl kontra atacaksın?

keşke yol yakınken kapatılsa bu kulüp.
Ben bi takıma benzetiyorum bu takımı ama neyse.

• Haha
  • Sad
Tepkiler: akira ve RedAcT
  • Like
  • Haha
Tepkiler: Skywalker ve akira

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü