RedAcT
★★★
Yıldı artık, onun yerine Mustafa Eskihallac övüyor 6 aydır falan@Skywalker Eren mesajlarını görmezden gelmiş

Yıldı artık, onun yerine Mustafa Eskihallac övüyor 6 aydır falan@Skywalker Eren mesajlarını görmezden gelmiş
Kötü demedim isabetli şut istiyorum sadeceBu maç bari deme len, Yunus ile beraber ilk yarının en iyileri
Sen de en ince yerden Sara övme yine, o da topu ona göre kontrol etsin, ya da sağ ayağı ile de sut denesinBir Allah'ın kuluda sormuyor ki Sara dümdüz topla uzarken, top nasıl oluyorda her seferinde sağ ayağına denk geliyor diye. Ya da neden Sara hep topu düzeltmek zorunda kalıyor neden direkt vuruş yapamıyor ?
Çünkü yanlış yerde oynatılıyor. Geldiğinden beri sağ kanat bile oynadı bir kez olsun gerçek mevkisinde yani sağ iç oynatılmadı.
Bugün şutlar haricinde de kötü oynuyor baya da bir isteksiz gördüm maaşları sorun etmiyordur inş![]()
Yanındaki Kayseri oyuncusu yürüyor, kaleci yerde yatıyor, paşam topa düz vurunca badem gözlü oluyorKolsuz, ayaksız, kafasız Eren.. Her hafta yazıyoz bir tane. @Skywalker
Sen de en ince yerden Sara övme yine, o da topu ona göre kontrol etsin, ya da sağ ayağı ile de sut denesin![]()
Reis bizi yenmeyeni dövmek lazım çünkü kötüyüz
Yine bütün takımı sara ya göre dizayn etmiş kral sanki sara değil Zidane var takımdaSen de en ince yerden Sara övme yine, o da topu ona göre kontrol etsin, ya da sağ ayağı ile de sut denesin![]()