redteror
★★★★
Fb rahat kazanır.
Bu kadar fazla totemleme ters tepebilir zaten gerek de yok bu ne böyle.Fb rahat alır. şıkları beğenmedim sadece. :d
Fb rahat kazanır.
Bu kadar fazla totemleme ters tepebilir zaten gerek de yok bu ne böyle.Fb rahat alır. şıkları beğenmedim sadece. :d
1’den Barcelona ve real madridi çekelim rezil olacaksak bunlara olalımKolay kura ile Brugge, Bodo, Karabağ çeksek, bunlarla bile evimizde berabere kalır, deplasmanda tokatlanırız. Benfica'ya elenmek için dua eden Mou'yu anlıyoruz.
Pafos'u gözüme kestirdim. Kızılyıldız'ı eleyecekler ama olsun bizde de Osimhen falan var. Onlar gelirse 3 puan garanti. Yani inşallah.
2 kere mi yazmışım. :d Ayıpsın gerekirse FB ye iddia oynarız. :dBu kadar fazla totemleme ters tepebilir zaten gerek de yok bu ne böyle.
Hayır kurumuna bağışlasan parayı daha iyi büyük kaybedersin.2 kere mi yazmışım. :d Ayıpsın gerekirse FB ye iddia oynarız. :d
Rahat fark yeriz Benfica her türlü ezer bizi.Benfica 5-1 fb
Maç sonu Mou açıklama: Sanki ben yokken kazanabiliyordunuz
3 eşleşme, üçünden de elenmişiz, psikolojik üstünlük onlarda. Dört de farklı olmaz. 7 yemişliğimiz de varmış. Feyenoord'u 17'de grupta elemiştik. Şansımız tutuyordu. Brugge olsa rakibimiz şu an gruplardaydık.Rahat fark yeriz Benfica her türlü ezer bizi.