Futbol Sohbet

Fenerbahçe-Benfica

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Benfica da bildiğim kadarıyla çok akıcı bir oyun oynamıyor. Çok sık uzun top atıyorlar. Pres yapmayız diye düşünüyorum. Biz de uzun atarız seken topları toplamaya çalışırız gibi. Genel olarak göztepe maçı gibi kısır bir maç bekliyorum. Ya beraberlik ya da 1-0 0-1 olur gibi

Usta örüntüler bozulmak için vardır her zaman. Çok kazanan takım varsa mağlup olma ihtimali artar. Benfica fark atamamışsa Fener'e patlar
Ya da kaybetme zamanı gelmiştir. İçerdeki maç farklı olur. benfica ilk maç deplasman mantığıyla gelecek kağıt üstünde MOu var fbnin kadro değeri var. Onlar bizim fb yi ve MOU yu bildiğimiz gibi bilmiyor. çekineceklerdir. Bu etkenler fb yi favori yapar çünkü mou mal gibi az pozisyonlu oynatıyor. ilk için saçma ama avrupa da iş yapar.

Gsliyim diye dalga geçmiyorum geçen feyenord için de dedim ve iddia oynadım fb üstüne. Kazanma ihtimali var.

• İmza
Tepkiler: Crocus

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü