Futbol Sohbet

Lausanne-Beşiktaş

• Berabere

Oy: 0 0.0%
  • Lausanne en az 2 fark atar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anketin kapanma tarihi: .
Adam Kerem'in bitiriciliği kötü diye gider ayak kaçırsın sövdüreyim diyor herhalde. (( :

Kerem Orkun gittiğinden beri mutsuz orada. Özellikle transfer sürecinde iyice ipler gerilmiştir. Ki nice'de sadece 3 dakika oynattı, ligde ise hiç oynatmadı. Net olarak yedeğe çekti. Şimdi ilk 11 sürüyor. Çok ilginç bir adam. FB'yi tanıyor diye düşünüyor herhalde.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Ederson sizde demişler :ROFLMAO: Oğlum niye böyle bir şey desin adamlar koskoca City.. Burhan gözümde acayip yüksek bir mertebeye ulaştı ya.

images

Ümit Özat: Galatasaray alt klasman takımı, Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi takımı.

Fenerbahçe tam bir Avrupa takımı gibi oynuyor, Avrupa’da puanları Fenerbahçe topluyor, Galatasaray sadece Türkiye’de var. Eskidendi o “Avrupa Fatihi”, şimdi Avrupa’nın fatihi Fenerbahçe. Akşam da göreceksiniz, bu takım Avrupa’da bir başka oynuyor. Ben bugün farklı bir skor bekliyorum.

@Daredewill normal de fenerin maçları umrumda olmaz sırf bu dangalak konuştu diye izleyeceğim :D Yediğin ofsayt attığın gol olsun benfica modun da .

• Haha
Tepkiler: Daredewill
Ümit Özat: Galatasaray alt klasman takımı, Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi takımı.

Fenerbahçe tam bir Avrupa takımı gibi oynuyor, Avrupa’da puanları Fenerbahçe topluyor, Galatasaray sadece Türkiye’de var. Eskidendi o “Avrupa Fatihi”, şimdi Avrupa’nın fatihi Fenerbahçe. Akşam da göreceksiniz, bu takım Avrupa’da bir başka oynuyor. Ben bugün farklı bir skor bekliyorum.

@Daredewill normal de fenerin maçları umrumda olmaz sırf bu dangalak konuştu diye izleyeceğim :D Yediğin ofsayt attığın gol olsun benfica modun da .
Şu adama çok ayar oluyorum bok gibi futbolcuydu hala da taraflı

Kerem ısınmaya çıktığında alkıslanmıs diyorlar kaynak neospor

Mou donunda sallıyordu geçen sene. bunun yorumlar sürekli değişiyor. Yıllarca muhalif oldu geçen sene Acun transfer edince süper fbli oldu. Yakında özüne dönmüştü ama fon nereden gelirse oraya gidiyor. Emre bol daha objektif. :d

Geçen Volkan da böyle ciddi yorumlayamıyor şu takımlardan beklentileri olan kişilerin yorumcu olmaması gerekiyor ya. karnından konuşuyorlar. Trol olsun ama standartı olsun daha iyi. Ümit btv de farklıydı şimdi farklı. :d

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü