Futbol Sohbet

Fenerbahçe-Benfica

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Mou'nun oyunu da çok basit. Klasik 3-5-2 oynuyor ne bi yaratıcılık var ne bi tane oyuncuyu yükseltme var. Dokunuş desen o da yok. Bakıyorum şöyle sizin oyuncular iyiyken alsan yine aynı düzeyde kalıyor veya artık yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Ne kadar kadroya laf etsende oyunda da gelişme yok, tamam defansa etki etmiş ama ileriden kısmış. 10 kişiye karşı uzaktan şutla tehlike oluşturuyorsan o takımda sıkıntı vardır.
Kesinlikle adam kadroya uygun oyun oynatayım diye de düşünmüyor. Bağnaz köpek.

Dzeko aranıyor top dağıtıcı, Duran yerine. Tabii yaş aldığı için sevilmedi de Dzeko tipi aranıyor.
Dzeko tadıc. Geçen sezon kupa maçında yazmıştım o kadar laf ediliyor ama dzeko ve tadıc olmadığı zaman takım top taşıyamamıştı, top tutamamıştı. 2 tane hayvan gibi oyun kurulumunda etkili olan adam gitti yerine bir tane alternatif gelmedi.

olan oldu ölen öldü ama maçın başından beri orta blokta savunma yapan benfica, duran çıkıp talisca girince kale önünde basmaya başlamıştı. fahri tabzonlu florentino kırmızı kart görmeseydi eğer maçın gidişatı ne olurdu çok merak ediyorum.

Morukyo formunda yine :D Şaka bir yana deplasmana galibiyetle gidilse çok iyiydi de oradan turla çıkılabileceğini düşünmüyorum açıkçası

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü