Futbol Sohbet

manu, senne lammens'le temmuz başından beri ilgileniyor ve daha da kötüsü, donnarumma'nın maliyetini fazla bulan city'nin de senne lammens'e yöneldiği söyleniyor😁

bu arada senne lammens'in ismi gündeme geldiğinde, daha önce senne lammens'i gs'ye önerdiğim bir paylaşım yaptığımı hatırladım ve 10-15 dakika sürse de arayıp buldum:
1kps0fi.png
oyuncuyu ülkede bir tek ben keşfetmiş değilim elbette ama

manu, senne lammens'le temmuz başından beri ilgileniyor ve daha da kötüsü, donnarumma'nın maliyetini fazla bulan city'nin de senne lammens'e yöneldiği söyleniyor😁

bu arada senne lammens'in ismi gündeme geldiğinde, daha önce senne lammens'i gs'ye önerdiğim bir paylaşım yaptığımı hatırladım ve 10-15 dakika sürse de arayıp buldum:
1kps0fi.png
Yok moruk biz genç, potansiyelli kaleci istemiyoruz, yaşlı, sakat ve pahalı kalecin varsa düşünürüz..

1kps0fi.png
Fm oynarken bulup Beşiktaşa kazandırdığım ve acayip verim aldığım bir topçuydu. Bu seviyelere çıktığını görünce sanki kendim çıkmışçasına gururlandım

• Love
Tepkiler: akira
Alvarez yok Inter'i yok Ajax'ı yok bilmem hangi takımı reddetmiş de bize gelmiş çok sevdiği Fenerbahçesine imza atmış. Atmasaydı keşke o takımlara gitseydi. Harbiden şu transfere sevinen varsa ne deyim ha Fred-Szymanski-Ambarat üçlüsünü satıp Alvarez+Tilemans+Biossuma olacaksa ben okeyim. Şu anda Alvarez'in bize gram katkısı olacağını düşünmüyorum hele bu transferi Mourinho istediyse gitti yine eurolar. Fenerbahçeyi yönetenlerin hepsi mi embesil hepsi mi beyinsizmiş...

Alvarez yok Inter'i yok Ajax'ı yok bilmem hangi takımı reddetmiş de bize gelmiş çok sevdiği Fenerbahçesine imza atmış. Atmasaydı keşke o takımlara gitseydi. Harbiden şu transfere sevinen varsa ne deyim ha Fred-Szymanski-Ambarat üçlüsünü satıp Alvarez+Tilemans+Biossuma olacaksa ben okeyim. Şu anda Alvarez'in bize gram katkısı olacağını düşünmüyorum hele bu transferi Mourinho istediyse gitti yine eurolar. Fenerbahçeyi yönetenlerin hepsi mi embesil hepsi mi beyinsizmiş...
Bu tür haberler de gsyle palazlandı, bilmem kim kimleri reddetti de gsye gelecek falan, olum ne yiyonuz ne içiyonuz hahahaha

• Like
Tepkiler: Zoro
Yok moruk biz genç, potansiyelli kaleci istemiyoruz, yaşlı, sakat ve pahalı kalecin varsa düşünürüz..
elimde tam size göre bir kaleci var... başkasına olsa 20'den aşağı olmaz ama siz yabancı değilsiniz, başkanla konuşurum ve 15'e bırakır size. çıtır hasarlı ama tez zamanda bomba gibi dönecek sahalara allah'ın izniyle.
4aswbqt.png

Gs yüzyılı başlamadan bitti. 12 güne Clye oyuncu bildirmemiz lazım. Ortada daha transfer yok.

Fenerin şampiyonluk hasreti bu sene bitecekken bjkli oldunuz ustalar. @Crocus @Kenny
Gs çöküş dönemine bir gün elbet girecek ama o yıl bu yıl değil ustam. Ali Koç var olduğu sürece her zaman düşmana umut var. Doğru senede Bjkye geçtik Beşiktaş bu sene ikinci bitirecek.

• Wow
  • İmza
Tepkiler: artyomdh ve Zoro
Alvarez 25
Nene 12
Skriniar 15
Brown 7
Semedo 9
Duran 35

Toplam transfermarkt değeri : 103 milyon Euro

Osimhen 70
Sane 32

Toplam transfermarkt değeri 102 milyon Euro

Alvarez eklenmesiyle beraber total kadro değeri olarakta bu transfer dönemi olarakta Fenerbahçe öne geçiyor suan itibariyle .

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü