Futbol Sohbet

Alvarez 25
Nene 12
Skriniar 15
Brown 7
Semedo 9
Duran 35

Toplam transfermarkt değeri : 103 milyon Euro

Osimhen 70
Sane 32

Toplam transfermarkt değeri 102 milyon Euro

Alvarez eklenmesiyle beraber total kadro değeri olarakta bu transfer dönemi olarakta Fenerbahçe öne geçiyor suan itibariyle .
Duran 35 ediyorsa tüm gslilerden özür dilerim barış konusunda xD

32 milyon euro’luk bir şey oynamadı diyorum duran nasıl 35 in hakkını veremediyse aynısı sane içinde geçerli -şimdilik -
Sane için o önemli değil işte bilmem kaç milyonlara çıkmış oyuncuydu 32'ye gelmesi normal adam daha 30 yaşında değil üstelik.

Duran ne bok yemiş de 35 ne ? Takımdan iğrendim yaptığı saçma sapan karaktersizlikleri izlerken.

Gs yüzyılı başlamadan bitti. 12 güne Clye oyuncu bildirmemiz lazım. Ortada daha transfer yok.

Fenerin şampiyonluk hasreti bu sene bitecekken bjkli oldunuz ustalar. @Crocus @Kenny
Takımda adam kalmadı usta masmaalesef

GidxnS6WsAABfLz

Sane için o önemli değil işte bilmem kaç milyonlara çıkmış oyuncuydu 32'ye gelmesi normal adam daha 30 yaşında değil üstelik.

Duran ne bok yemiş de 35 ne ? Takımdan iğrendim yaptığı saçma sapan karaktersizlikleri izlerken.
Bu arada sırf bonservis o kadar olsa iyi bir senelik kiralığa neredeyse o kadar para verdiniz.

Fm oynarken bulup Beşiktaşa kazandırdığım ve acayip verim aldığım bir topçuydu. Bu seviyelere çıktığını görünce sanki kendim çıkmışçasına gururlandım
haziran başında, clup brugge'lu onyedika'yı transfer edeceğimiz söyleniyordu ve onyedika'nın 24-25 sezonundaki istatistiklerine bakarken belçika liginin öne çıkan oyuncularına komple göz gezdirmiştim ve oradan aklımda kalmıştı bu oyuncu ama fm'de hiç denk gelmedim kendisine.

ben fm'de, ya ispanyol ya da portekizli kaleci kullanırım. ispanya zaten oyundaki en iyi potansiyelli gençleri üretiyor ama kaleci konusunda portekiz de en az ispanya kadar iyi. hatırlıyorum da fm24'te 11 ya da 12 sezon çalıştırdığım gençlerbirliği'ndeki kalecim portekizliydi ve +190 reytingi vardı.

• Love
Tepkiler: DeathSurgeon21

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü