Futbol Sohbet

Geçmişte açıklanmayan bir sakatlıktan 20 maç kaçırmış bir şüphelenmedim değil. Geçen sezon 7.1 sofascore ortalaması varmış ama çok gol katkısı yapan bir adamda değil. Teteden öteye gideceğini düşünmüyorum.

Bu tarz bir isme gidilecekse, 1-2 yaş daha gence gitmeleri lazım ki, Jelert ve Yusuftan çıkıp + kontenjan sağlanılsın. En azından tutmazsa fazla yer işgal etmemiş olur, tutarsa da bir iki sene kullanıp satarsın.

Edit: Mesela Aral Şimşir'in yaşı tutuyor olabilir. Emin değilim ama tutuyorsa onu denemek daha mantıklı. Bu topçu daha kıvrak ve hızlı. Aral ise o kadar kıvrak olmasa da dar alan becerisi yüksek ve ayak kalitesi iyi. İyi bir sezon geçirirse sağ ayaklı Yunus olur.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Hayzen
Videoda temas bile yok gözüküyor neredeyse yine saçma salak bir algı :d
Kurallara göre bu pozisyonda en fazla sarı kart verilir, ki o da yoktu. Onunda nedeni çevre kontrolü yapmayışından. Pozisyondaki müdahale kırmızı kart gerektirecek kadar sert değildi. Ayrıca, oyuncu topuğuyla değil, ayağının ucuyla müdahale ediliyor. Bu da kırmızı kart gerektirecek bir sertlikte değil.

• Like
Tepkiler: Glorfindel
2. yarının başında fener maçını açtım da hakem çok kötü. fener'in golünden önce archie brown'un atılması ve fred'in şiddetli itirazdan sarı kart görmesi gerekirdi ama var ve hakem es geçti. ardından, ismail'in tertemiz müdahalesine faul çalıp fener'in mutlak gol pozisyonunu engelledi.

ek olarak kocaeli'nin savunması fazia. bu savunmayla ligde kalmaları kolay değil.

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Fener, Talisca'yı yanlış kullanıyor. Gidiyor adama yan top kullandırıyor. Ya adam orta açmasını bilmiyor, frikik atabiliyor diye adama orta açtırıyorlar. Adam açtığı her orta dağlara taşlara gidiyor çünkü topa yumuşak vurmaya çalışıyor. Ya bunu ben buradan biliyom da Mou sen nasıl bilmiyon.

Millet gene bir şeyler yazıyor ama katılamıyoruz. Fener'in oynadığı top o kadar iğrenç ki, sırf hakem kolluyor geyiği için bile bakasımız gelmiyor.

Ya Mehmet Türkmen sen nasıl bir körsün ya, şimanskinin vurduğunu görüyon yine de pozisyonu devam ettiriyon. Boş adam.

• Like
Tepkiler: count alucard
levante-barcelona maçını izliyorum da barcelona hızlı top çeviremesin diye zemini alabildiğine sulamış levante yetkilileri. biri koşmaya başlayınca ya da topa yerden sert bir şekilde vurulduğunda su fışkırıyor yerden :)

• Haha
Tepkiler: Nebukadnezar

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü