Futbol Sohbet

levante-barcelona maçını izliyorum da barcelona hızlı top çeviremesin diye zemini alabildiğine sulamış levante yetkilileri. biri koşmaya başlayınca ya da topa yerden sert bir şekilde vurulduğunda su fışkırıyor yerden :)
İyi gs, barçayla eşleşirse iki de soğan ekerler sahaya :D

• Like
Tepkiler: akira
Maşallah 1 gol 2 asist yapmış Can Uzun. Umarım devamı gelir.

Bu arada Singo işi olacak gibi. Umarım çok isteyip hayal kırıklığına uğradığımız Franky gibi olmaz ama kağıt üstünde çok daha uygun profil. Tutmazsa, çıkmak zor olacak.

Barışla da sorun giderilmiş gibi gözüküyor. Ya GS'nin istediği miktar gelecek, ya da Barış kalacak. Umarım bu süreç sebebiyle geriye gitmez.

İyi gs, barçayla eşleşirse iki de soğan ekerler sahaya :D
iyi fikir. ben maçı açtığımdan beri, ferran'ın direkten dönen topu hariç ciddi bir atağı olmadı barcelona'nın. demek ki işe yarıyor bu yöntem. hem sulayıp hem de patates tarlasına çevrilirse zemin, galibiyet garanti.

bu arada, ben bunu yazarken çok net bir gol kaçırdı levante. barcelona balonu patlamıştır diyebilir miyiz?

iyi fikir. ben maçı açtığımdan beri, ferran'ın direkten dönen topu hariç ciddi bir atağı olmadı barcelona'nın. demek ki işe yarıyor bu yöntem. hem sulayıp hem de patates tarlasına çevrilirse zemin, galibiyet garanti.

bu arada, ben bunu yazarken çok net bir gol kaçırdı levante. barcelona balonu patlamıştır diyebilir miyiz?
Naptı levante, yönetimine Türk mü aldı. İlk defa böyle davranan takım görüyom avrupada. İspanyada yine bir şeyler dönüyor gibi bence. Önceden izin vermiyorlardı ama yanlış hatırlamıyorsam bu durum İtalya'da olmuştu. İspanya'da da Barca'ya karşı yapılan bir şeyler olabilir. (Real Madrid'i tutarım yaklaşın 25 senedir.)

Naptı levante, yönetimine Türk mü aldı. İlk defa böyle davranan takım görüyom avrupada. İspanyada yine bir şeyler dönüyor gibi bence. Önceden izin vermiyorlardı ama yanlış hatırlamıyorsam bu durum İtalya'da olmuştu. İspanya'da da Barca'ya karşı yapılan bir şeyler olabilir. (Real Madrid'i tutarım yaklaşın 25 senedir.)
la liga'daki takımların yarısı küme düşme adayı olduğundan her şeyi beklerim ben bu takımlardan ama barcelona'nın oyunu çok tutuktu ilk yarıda ve 2 tane net gol kaçırdı levante.

şimdi de penaltı kazandı levante. acayip bir maç.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
la liga'daki takımların yarısı küme düşme adayı olduğundan her her şeyi beklerim ben bu takımlardan ama barcelona'nın oyunu çok tutuktu ilk yarıda ve 2 tane net kaçırdı levante.

şimdi de penaltı kazandı levante. acayip bir maç.
Barca'nın kalecisi ne öyle laglı atladı topa. Ya bu sene yine çok şeye gebe bir sezon izlicez gibi. Barca balonu patlar, PSG balonu patlar, Arsenal 2-3 maç iyi gider sonra yine dökülür falan. Bunları bekliyorum açıkcası bizim ligde de bol puan kayıplı bir sezon olmasını istiyorum. Diğer türlü ligin kalitesi yerlerde devam eder.

• Like
Tepkiler: akira
Barca'nın kalecisi ne öyle laglı atladı topa. Ya bu sene yine çok şeye gebe bir sezon izlicez gibi. Barca balonu patlar, PSG balonu patlar, Arsenal 2-3 maç iyi gider sonra yine dökülür falan. Bunları bekliyorum açıkcası bizim ligde de bol puan kayıplı bir sezon olmasını istiyorum. Diğer türlü ligin kalitesi yerlerde devam eder.
arsenal maçına bakmadım ama liverpool ile arsenal arasında geçer bence şampiyonluk yarışı. city, 4-0 kazandığı wolves maçında dahi iyi oynamadı, goller dışında sahada yoktular :) :)

stsl hakkında bir sözüm yok ama td değişikliği sebebiyle bu çok normal bir durum olsa da real'in oyun gücü çok zayıf. tempoyu artırmaları ve sete oturunca rakibi açabilecek bir oyun ortaya koyabilmeleri 1-2 ayı alacaktır en az. atletico desen hem kadronun yarısını değiştirdiler hem de simeone isimli dolandırıcı hala takımın başında olduğundan işleri çok zor:mad: barcelona ligin favorisi ama dediğiniz gibi her şeye gebe bir sezon olacak la liga'da.

diğer liglerin şampiyonları az çok belli zaten. bayern, psg, napoli veya inter.

• Haha
Tepkiler: Nebukadnezar
İsmail'in sorunu istikrarsız olması.
Reis teknik direktör adama anlatsın, takımdaki fizik antrenörleri ne işe yarıyor mesela. Ha ismail bunca şeye rağmen istikrarsız olursa sonuna kadar haklısın. Mourinho denilen dinozor sevmiyor İsmaili,İrfanı gıcıklanmış oynatmıyor adamları bunlarda oynamıyor bence.

• Like
Tepkiler: redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü