Futbol Sohbet

İddiada yılların başarısız insanı olarak her hafta GS'ye oynama kararı aldım. Unutmadığım her hafta bunu yapacağım bu sene. Sene sonu FB şampiyon olursa şaşırmayın. :)

Takımda inanılmaz pas atamama ve şut çekememe sorunu var, Sara daha demin çok iyi çalım attı, pas atabilirdi şut çekebilirdi hiç birini yapamadan kaptırdı. Maç böyle devam edecekse Sane ve Yunus'un ceza sahası dışından şut denemesi lazım, ceza sahası içinde topla buluşamıyoruz.

• Like
Tepkiler: artyomdh
Yunus'a kızmıyorum. Maçın başında iki kez çok iyi bıraktı. Bu sefer şut şansı vardı denedi ama maalesef kötü vurdu.

Şu maçta kaybetmemiz veya berabere kalmamız takımın iyiliğine olabilir.

• Like
Tepkiler: justahuman
Sane'yi beğendim, çok istekli oynuyor. Bu takımda 2 hafta daha oynasın alıştıktan sonra adam uçar, 10 numarada oynatabiliriz.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü