Futbol Sohbet

Bilal ve Taylan transfeleri pek medyaya düşmeden bitirildi. Tabi birkaç kişi yazmıştı iki oyuncuyu da ama işin içinde çakma menajerler girmeden hallolduğu için olsa gerek kulüpleri ve oyuncuları zora düşürecek haberler gelmedi. İki oyuncunun transferinde de doğrudan Graf'ın emeğinin olduğu yazılıyor.

Benim şahsi görüşüm, bir oyuncu medyada fazlaca zikrediliyorsa o oyuncunun transferinde aracı menajerler çok ön plandadır. Alan kulübü ya da satan kulübü sıkıştırıp taraftar etkisi altına almaya çalışma amacı güttükleri için oyuncuyu medyaya ya da daha doğrusu sosyal medyaya atarak orada gündem yaratmaya çalışıyorlar. Böyle oyuncular da genelde kulübe çakılır.

Sancho olsun, Davitashvili olsun bunlar aracıların üstlerinden milyonlarca euro yiyeceği transferler. Kötüler ya da katkı veremezler demiyorum. Hatta ikisini de takımımda isterim ancak doğruya doğru bu. 3 liralık mal 6 liraya çıkıyor böyle olunca. Ayrıca sosyal medyada gaza gelen taraftarlar piyasanın yükselmesine sebep oluyor belki de.

Bu arada El Bilal'in Instagram sayfasındaki son attığı postun 2. sayfasında Konaha üzerinde Pain var. :D Narutocu çıktı.

Bu taraftarlar beni ayar ediyor ya. Yazmış eleman, adamlar Singo alıyor biz oyuncu istemeyi bilmiyoruz diye. Yahu Türk futbol izleyicisinin %95i Singo'yu tanımıyordur bile. Kötü oyuncu demiyorum. İyi oyuncu Singo. Yaşı itibariyle, kazık gibi maaş vermezsen tutmasa bile elinde patlamayacak bir oyuncu ki ben tutacağını düşünüyorum. Hatta GS'ye seviye atlatır savunma anlamında.

Singo'yu almışız, pahalı ama bence çok iyi topçu.

Akanji ve Singo istatistik kıyası.

Kimi istatistiğe bakıyor çok iyi diyor kimi bakıyor ama diyor ki ''Oynadığı 2 büyük takım var biri PSG diğeri Lyon.'' Futboldan uzak. Lyon'un büyüklüğü mü kalmış? ''çiftçi'' liginde ilk 5e zor giriyorlar 10 senedir. Herkesin hatrında o meşhur 7 yıllık seri kalmış. En büyük takımı Lyon sanıyorlar.

Şu fotoda en yetenekli adam Emredir herhalde. Biraz daha profesyonel olsa daha üstü yoktu hala da en iyilerdendir
Çöp kadro en büyük oyuncusu sergen yalçın xD
ronaldocu olduğun için şaşırmıyorum ;)

• Haha
Tepkiler: redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü