Futbol Sohbet

Baba öyle bir baba ki hem kronik hem bok gibi oynuyor hem de takıma hiç faydası olmadı. Davinson'a eksi yazar.
Osimhenin gelmesinden çok bunun para kazandırarak gitmesine sevinmiştim.Bırak 8 i bu adamı 3 milyona satılsa yine başarı olarak görürüm ama hatipoğlunun bir daha transfer işlerine yaklaştırılmaması gerek.Bu çöpün transferinde kimbilir ne kadar cukkaladı gördüğüm en kötü defans oyuncularından birisi.

Şüphe duydu kısmı fena yardı. Keşke bizimkilerde de o zeka olsaymış
Bizimkilerin kronik futbolcuları bile bile aldığını düşünüyorum. Üst üste son 3 sezonda en az 6-7 kronik topçu aldık. Dursun başkan sakat olmasını pek umursamıyor satış yapmak içinde halka duyurmuyor. Bu Cuesta da 60 IQ falandır özürlüdür.

Bir an önce psg ile eşleşip sığırpressle 60 dakika sahadan silip 4-1 yenilmek istiyorum ya. Lig sarmıyor

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü