Azo Feyfa
★★★★★
Yarın.Hocam kuralar bugün mü çekiliyor yarın mı?
Yarın.Hocam kuralar bugün mü çekiliyor yarın mı?
Yarın sanırım daha bugün maçlar var sonuçtaHocam kuralar bugün mü çekiliyor yarın mı?
Pazarın kapanmasına yakın gidince fiyat bu olur.Temmuz başı gidilse hem pazarlık şansın olur hem fiyat bu kadar yukarı çıkmazdı.Kaleciye birine karar verip onu temmuzda bitirmeleri gerekti.25 e bile bize düşmeyebilir.Bu kaleciyi istiyordum da 25 çok olmuş, bu para ile gelen adam bir hata gol yiyince hayvan gibi tepki alacak. Genç kaleci, gelişmesi için çok iyi bir kaleci antrenörü bulmamız lazım. Bu transfer ile birlikte Singo ve Bissouma transferleri de gerçekleşir.
Aslında çok talihsiz bir kura bile olmamış ama ona rağmen zor duruyor..Öylesine bir kura çekelim dedik şu hale bak.
Sinan Engin gibi oraya git yen buraya gel berabere kal tarzı yorumlayacaktım ama maalesef,
34-Galatasaray 2 puan
35-Pafos 1 puan (Gs beraberliği)
36-Çin’e yakın olan takım 0 puan
Bu arada çektiğin kura şanslı denilebilir, ona rağmen zor. Umarım bu tarz bir şey çekeriz, Juve'ye karşı oynamak isterim.Öylesine bir kura çekelim dedik şu hale bak.
Sinan Engin gibi oraya git yen buraya gel berabere kal tarzı yorumlayacaktım ama maalesef,
34-Galatasaray 2 puan
35-Pafos 1 puan (Gs beraberliği)
36-Çin’e yakın olan takım 0 puan