Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Love
Tepkiler: Zoro
Normalde Fenerbahçeli dostları çağıracaktım Amin zincirine ama bizimkilerin manevi hisleri kuvvetli değil. O yüzden @Bavs @justahuman @Whitebear D sizi çağırıyorum lütfen bu akşam ki maçın Fenerbahçem galibiyeti ile tamamlanmasına Amin der misiniz :unsure:
Amin reis ankette oyumuzu değiştirelim bakalım, @Kenny veya @Crocus müdahalesi gelmezse bir şeyler yapıcaz.

Artık parayı bölüşme diye bir şey yok sizde katılın madem clden çok uzak kaldınız. Birde bazı Fener taraftarlarının Avrupa gerçeklerini görmesini istiyorum, adamlar 15 yıldır Zimbru vs yeniyor diye CL’de iş yapacağını düşünüyor görsünler bi Paris Liverpool.

Amin reis ankette oyumuzu değiştirelim bakalım, @Kenny veya @Crocus müdahalesi gelmezse bir şeyler yapıcaz.

Artık parayı bölüşme diye bir şey yok sizde katılın madem clden çok uzak kaldınız. Birde bazı Fener taraftarlarının Avrupa gerçeklerini görmesini istiyorum, adamlar 15 yıldır Zimbru vs yeniyor diye CL’de iş yapacağını düşünüyor görsünler bi Paris Liverpool.
Bizim şampiyonlar ligi maçlarıyla dalga geçiyorlardı, bir Bayern'e karşı oynasınlarda eğlenelim. Umarım Benfica'yı elerler.

Red Reis doğru söylüyorsun. Ali denilen çapsız,yeteneksiz,embesil ve her türlü hakareti ettiğim şahıs yüzünden takım olarak her sezona her yıl eksik kadro ile giriyoruz. Ama bu ali'nin gerizekalılığı ile alakalı. Mourinho denilen yavşak tazminat almak için her türlü şeyi yapıyor da yani. Al birini vur ötekine misali ikisinden de kurtulmamız lazım yoksa tünelin ucu .ombok bir yere çıkıyor!
Mou'da bir şey göremedim yav işte, adam olanı söylüyor diye eleştirmiyorum şahsen Feyenoordu da öyle yada böyle geçti takım xD
Kardeşim bizim Allahla aramız bozuk bak gir mackolik canlı sonuçlara playoff oynayan yakımlara bak 8 taneler en puştu bize denk gelmiş xD Allah peşimizi bırakmıyor.

• Haha
  • Like
Tepkiler: kekomancer ve Zoro
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü